Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos nyugodt élet vagy őrült, vad jövő?
Sajnálatból, szánalomból ne maradj senki mellett.
A saját érdekeidet nézd, azt, hogy neked mi lenne a jó.
25F
Hát bocs, de ezt nem dönthetjük el helyetted. Helyes és jó döntés itt nem igen van, csak döntés, ami után nem szabad hátranézni. Ha nem érzed jól magad a párod mellett, akkor lépni kell, de annyit megsúgok: az a nagy kalandos kapcsolat egyáltalán nem olyan lesz, mint amilyennek elképzeled.
Ha lépsz, akkor lehet, hogy elcsesznéd a működő párkapcsolatod egy futó kalandért és csalódásért, ha maradsz, akkor meg lehet, hogy azon rágódnál, hogy mi lett volna ha és, ezzel teszed majd tönkre. Ezért mondom, hogy dönts és ne nézz hátra!
Én hasonló helyzetben voltam, de már egyébként az új férfi felbukkanása előtt se éreztem úgy, hogy ebben a kapcsolatban ki tudnék teljesedni. Úgy éreztem, mintha börtönbe lennék zárva, mert a valódi énem el van nyomva, és ő nem lelkesített, inkább csak visszafogott.
Pedig tudom, hogy ő olyan férfi, aki élete végéig velem maradna, sose csalna meg, stb, de nem lehet a biztonságot választani a boldogság helyett! Ha már most előjött benned ez a vágy valami más iránt, akkor lehet, hogy kis időre el tudod majd nyomni, de talán majd akkor tér vissza újra, ha már családod lesz, és akkor mégis hogy fogsz lépni?
És ilyenkor nem az a lényeg, hogy a másik férfi vajon örökre veled lesz-e, mert lehet hogy nem, és nem úgy alakulnak vele a dolgok ahogy elképzelted, de akkor majd találsz még más hasonló férfit is, akivel meg majd remekül összeilletek.
Én nem bántam meg, hogy a másik férfit választottam, sose voltam még ilyen boldog, nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen kapcsolat, sőt egyáltalán ilyen ember, aki mellett ennyire önmagam lehetek, aki ennyire lelkesít és ennyire ilyen, mint én! Igaz csak pár hónapja vagyunk együtt, de mindketten csak úgy szárnyalunk. :)
Persze ezzel nem azt mondom, hogy szakíts és mindenképp az újat válaszd, csak azért megfontolandó. Ha olyan ember vagy, mint én, a régivel sose leszel maximálisan boldog, és te tudod, hogy ez mennyit ér.
" Igaz csak pár hónapja vagyunk együtt (...)"
Bocs, de számomra ezen van a hangsúly, majd pár év múlva visszatérünk (nem rosszindulatból).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!