Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet csinálni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni egy olyan őrült exel aki nem hagy békén?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

ezt is én írtam ki pár napja de a helyzet azóta se változott.. a poloskás téma már nem fontos mert elvileg az pár napom belül lemerül.. de nem hagy békén egyszerűen rózsákat küld,követ,mindig ott van ahol én odahoz nőket hogy féltékeny legyek aztán odajön hozzánk és beszél nekem a nőkről holott engem nem érdekel arrébb is megyek van 1 közös társaságunk de ha ő is ott van inkább kerülgetem egész este.. látom ő próbálja felvenni a szemkontaktust de engem nem érdekel arrébb megyek direkt de már nagyon elegem van belőle. nem létezik olyan dolog amin keresztül kapcsolatba kerülhet velem és ő nem próbálja meg.. ezek már minden naposak. tud minden lépésemről, már anyukámat meg a tesómat is hivogatja nem tudom mit csináljak.. legnagyobb szerencsétlenségemre pár percre lakunk egymástól

2012. okt. 21. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
nyilván mert szeret. Hidd el, ha egyszer rádöbben, hogy teljesen esélytelen, akkor összeomlik, mint a kártyavár!
2012. okt. 21. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
beszélj az exedel,vagy jelensd fel zaklatásért
2012. okt. 21. 15:39
 3/4 A kérdező kommentje:

nem ok nélkül lett vége.. agresszív volt velem, lerángatott 20ember előtt a lépcsőről, elhordott mindig mindennek..

feljelenteni hiába jelenteném..

2012. okt. 21. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Ignoráld, ne vedd át a virágot, nézz át rajta, legyél teljesen közömbös iránta, csak köszönj mint egy sima ismerősnek. Ha nem reagálsz a ténykedésére előbb-utóbb abbahagyja, de tényleg sehogy ne reagálj, ne légy dühös, ideges miatta (de legalábbis ne mutasd ki). Mert az a célja, hogy rá figyelj, ha nem teszed te "nyersz".
2012. okt. 21. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!