Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek viszketett őrült módon...

Kinek viszketett őrült módon a 37. héttől a köldök alatti része? Mitől van ez? Mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

ugyan én még csak 34+4 hetes vagok, de nekem is szokott ilyen lenni, a védőnőm azt mondta, csak száraz a bőröm, meg feszül a baba miatt, így lelkesen kenegettem babaolajjal, meg testápolóval... Remélem Neked is csak ennyi a probléma:)

További boldog Pocakosodást, és könnyű szülést!

2009. ápr. 28. 08:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kened semmivel?Feszül a bőröd,kenjed mint állat,mert ugy nehezebben reped el,lehet hogy egyáltalán nem.Én is 37 hetes vagyok,egyáltalán nem viszket,nem reped(remélem nem is fog már) a terhességem elejétől kenem van hogy naponta 3x is,zsiros testápolót,vagy a dm ben lehet kapni olyan 700ftért babyloveos olajat direkt kismamáknak,meg masszázskrémet is,nekem beváltak.
2009. ápr. 28. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Meg gondolom attól is, hogy a köldök fordul kifele vagy már ki is fordult..:)
2010. jún. 9. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!