Eddig is viszketett a hasamon a bőr, mert szétrepedezett (hiába kentem) , de 2 napja felhólyagosodott a bőröm köldök alatt, és nagyon viszket! Mi lehet ez?
Szia
Ugyan ez van nalam is,csak holyagok nincsenek.
Nem tudom En sem mit lehet tenni vele,mert hiaba kenem babaolaj,zsiros testapolo,kek nivea krem,szoval tenyleg mindnennel,semmi nem csokkenti a viszketest.
Addig jo amig kenegetem,mert kozben persze vakargatom,dorzsolom,de aztan 1/2 ora es ujra viszket,es nekem meg van 1 honapom,nem is tudom mit fogok csinalni.
De remeljk irnak neked vmi jot,es talan segit mindkettonknek.
Boldog babavarast kivanok
36 hetes kismama
Szia
Ha mond vmi okosat az orvos akkor legyszi ird majd meg,most neztem megint En is,de holyag nincs,viszont picikie apro kiutesek azok igen /nagyon pici,piros pottyok/de azt hiszem nem csak ott viszket,hanem ahol szet van repedve a bor a hasamon.
Es nekem is kb.2-3 napja van ez,ejszaka is arra kelek,h eszmeletlenul vakarom,tudom nem szabadna.
Akkor remelem a legjobbakat,es ha neked nem is mond semmi hasznosat az orvos,En jov.heten szerdan megyek az orvosomhoz,es megkerdezem tole En is,majd irok,h nekem mit is mondott.
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!