Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eddig is viszketett a hasamon...

Eddig is viszketett a hasamon a bőr, mert szétrepedezett (hiába kentem) , de 2 napja felhólyagosodott a bőröm köldök alatt, és nagyon viszket! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2008. aug. 1. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Ugyan ez van nalam is,csak holyagok nincsenek.

Nem tudom En sem mit lehet tenni vele,mert hiaba kenem babaolaj,zsiros testapolo,kek nivea krem,szoval tenyleg mindnennel,semmi nem csokkenti a viszketest.

Addig jo amig kenegetem,mert kozben persze vakargatom,dorzsolom,de aztan 1/2 ora es ujra viszket,es nekem meg van 1 honapom,nem is tudom mit fogok csinalni.

De remeljk irnak neked vmi jot,es talan segit mindkettonknek.

Boldog babavarast kivanok

36 hetes kismama

2008. aug. 1. 10:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Én most olvastam a neten, hogy ez a terhességi kiütés lehet(ami nekem van), ez a hólyagos valami... Azt írja hogy a 35. hét után jelentkezik és a szülés után elmúlik...Én azért megyek a háziorvoshoz és megkérdezem, hátha ad rá valamit! Én is 36 hetes leszek holnap!:D
2008. aug. 1. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Ha mond vmi okosat az orvos akkor legyszi ird majd meg,most neztem megint En is,de holyag nincs,viszont picikie apro kiutesek azok igen /nagyon pici,piros pottyok/de azt hiszem nem csak ott viszket,hanem ahol szet van repedve a bor a hasamon.

Es nekem is kb.2-3 napja van ez,ejszaka is arra kelek,h eszmeletlenul vakarom,tudom nem szabadna.

Akkor remelem a legjobbakat,es ha neked nem is mond semmi hasznosat az orvos,En jov.heten szerdan megyek az orvosomhoz,es megkerdezem tole En is,majd irok,h nekem mit is mondott.

36 hetes kismama

2008. aug. 1. 13:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát az lett a vége, hogy kaptam szteroid-injeciót, ami úgy érzem hogy hat. A viszketés negyedannyira csökkent. Melette egy hétig szednem kell a suprastint. Ez is viszketésre van! Hát remélem tudtam segíteni...
2008. aug. 13. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!