Második babámmal vagyok 18. hetes terhes. Milyen magasságban kell éreznem a mozgását, köldök alatt vagy azzal egy vonalban?
normális
és ott érzed majd ahol rugdos
bár ha sokat mozogsz akkor ebben a korban még nem érzed majd később mikor nagyobb lesz
probálj meg nyugton feküdni ülni és lehet h akkor fogod érezni napközben is
amúgy sokat alszanak a babák míg pocakban vannak
de kérdezz rá a dokinál ha ez megnyugtat
24 hetes vagyok a 2. babámmal
Egyszer úgy olvastam, hogy a 24. héttől lehet köldökmagasságban érezni, ennek ellenére én már min. 2 hete ott érzem, sőt, már fölötte is.
A kismama fejlődése a 18. héten:
Most már a köldököd alatt érzékelheted a méhedet. Ekkora már bizonyára látható lesz a poc akod kereksége. A legtöbb kismama ekkora már 5-7 kg súlytöbbletet szed fel, de van, aki többet vagy éppen kevesebbet. A 18. hétre a méhed már egy kisebb dinnye nagyságával egyezik meg.
Üdvözlettel: ciklus.hu
Első babát 18 hetesen már aktívan éreztem, másodikat csak 22 hetesen. A 20 hetes uh-n semmit nem éreztem a mozgásából a doki meg alig bírta lemérni, olyan izgága volt.
Szóval minden rendben, ha nem érzed, akkor sincs baj. Nem törvényszerű, hogy korán érezd. Az meg pláne nem, hogy eleinte minden nap érezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!