Miért fáj a bal oldalamon köldök magasságban az oldalam, főleg kis és nagy wécézésnél?
Nekem régebben szintén a bal oldalam fájt rettenetesen, azt hittem, a beleimmel van baj, közben pedig vesekövem volt, ami magától el is távozott. Elmentem kivizsgálásra és ott állapították meg ultrahangos vizsgálat alapján.
De nyilván lehet sok más oka is a fájdalomnak.
hallod leeht van ott vmi vagy képződik és amikor nyomsz akkor a belek is mozognak és leeht hogy vmi kő,de az is lehet hogy a beled,
nem hiszem hogy petefészek ,izom meg hajolásnál is fájdogálna ha vmilyne izomlázad lenne.
lehet az epéddel vagy veséddel van vmi
Barátom, az epehólyag jobb oldalon van.
Hasprés esetén kismillió dolog fájhat. Ha nincs egyéb panaszod (hasi fájdalom, haspuffadás, görcsös székelési inger, hasmenés vagy szorulás, véres-nyákos széklet, abnormálisan kemény hasfal, bal bordaív alatti diszkomfortérzés), akkor felejtsd el, mert valószínűleg természetes dologról van szó nálad. Ha van más tünet is, vagy nem múlik el sokáig a panasz (esetleg súlyosbodik), keress fel vele orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!