Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti ronda férfitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ronda férfitől kérdeznétek ilyet?

Figyelt kérdés
Régóta nincs barátnőm, és eddig azt hittem azért, mert nem nézek ki olyan jól. De mostanában egyre több lány, nő kérdezi meg őszintének tűnve, hogy hogyhogy nincs barátnőm, meg miért nincs? Ti olyan férfitől, aki nem vonzó kérdeznétek ilyet kedvességből vagy inkább tényleg furcsállják és az én önértékelésem nem jó?
2012. okt. 29. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jól látod csak baszogatni akarnak mert nem vagy jóképű.
2013. jan. 17. 14:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak azt akarják, hogy szégyelld magad miatta, próbálnak benned kisebbségi érzést kelteni, hogy vesztesnek érezd magad, amiért nincs. Ezért cukkolnak vele, kis geczik.
2013. jan. 17. 15:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Én helyes vagyok,de nincs barátnő,és elég sokszor kérdezik meg hogy miért nincs barátnőm,de nem csak a lányok hanem a fiúk is.

Szóval nem hiszem,hogy ronda lennél,csak önbizalmat kell merítened,te is csak egy ember vagy ,nem vagy több vagy kevesebb másoknál, simán lehet neked is lehet barátnőd :)

2013. febr. 4. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem tényleg úgy is gondolják.
2013. máj. 22. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!