Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ronda férfitől kérdeznétek ilyet?
2 esély:
- vagy azért, mert tényleg nem nézel ki jól és csak gúnyolódni szeretnének
- vagy azért, mert tényleg nem értik, miért nincs
(küldj egy képet ha gondolod, őszinte leszek)
Most nem a kérdésedre adok választ, de úgy gondolom ezt most kivételesen Te sem fogod bánni, ahogy láttam, azt írtad, hogy még nem volt barátnőd, ami nem szégyen, akárhány éves is vagy, ezt könnyen lehet korigálni, változtatni, ha képes vagy Te is változni, és azon lenni, hogy legyen egy. Elsőképp azt ajánlom neked, hogy olvass el pár csajozással foglalkozó oldalakat(én is így kezdtem :) ), evvel is fejleszted magad, de most meg is mutatom, hogy melyikekkel kezdj.
Legelőször is ezt a cikket olvasd el, figyelmesen, végig! [link]
Aztán megnézhetsz egyéb cikkeket azon az oldalon, mert nagyon hasznosak, ha ezzel megvagy, akkor ajánlom neked a:
[link] oldalra "regisztrálni", egyszerűen csak be kell írnod a neved, és e-mail címed, és automatikusan fogod kapni az infókat naponta, az e-mail címedre, nagyon hasznos dolgokat ír le, nagyon ajánlom, hogy mindent végigolvass. :)
Ha ezt megteszed(ez kb. 1-2 hetet fog igénybe venni), sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, és megmerem az is kockáztatni mondani, hogy talán még ki is fogsz merni menni az utcára leszólítani egy csajt, lesz-amilesz alapon. :)
Tehát nagyon ajánlom neked, hogy olvasd el, ha valóban szeretnél végre egy barátnőt. :)
ÉS végül még ennyit: http://www.youtube.com/watch?v=ZPYS3B0Bf3Q ezt a videót mindenképp nézd meg, akár többször is(napi szinten), segíteni fog!
Szerinted ha lenne egy lány ismerősöd akit kedvelsz, de rég láttad, aztán találkoznátok és megkérdeznéd, hogy van-e barátja, majd ő azt mondja hogy nincs, te mit mondanál? "Gondoltam"?
Aztán persze lehet, hogy komolyan gondolják, csak én látok logikát a másik lehetőségben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!