Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti ronda férfitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ronda férfitől kérdeznétek ilyet?

Figyelt kérdés
Régóta nincs barátnőm, és eddig azt hittem azért, mert nem nézek ki olyan jól. De mostanában egyre több lány, nő kérdezi meg őszintének tűnve, hogy hogyhogy nincs barátnőm, meg miért nincs? Ti olyan férfitől, aki nem vonzó kérdeznétek ilyet kedvességből vagy inkább tényleg furcsállják és az én önértékelésem nem jó?
2012. okt. 29. 17:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hat,nem tudom,en nem kerdeznek ra,ha nem szimpatikus szamomra a pasi.de gondolom,ez minden nonel valtozo.
2012. okt. 29. 17:58
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Azért ne képzelj bele sokat. Ez csak egy tucatkérdés, mint ahogy pároktól is mindig megkérdezik, hogy "mikor lesz az esküvő" holott cseppet sem érdekli őket. Viszont valószínűbbnek tartom, hogy az önbecsülésed miatt nincs barátnőd, mint a külsőd miatt, bárhogy is nézel ki.
2012. okt. 29. 17:58
 3/14 anonim ***** válasza:

2 esély:

- vagy azért, mert tényleg nem nézel ki jól és csak gúnyolódni szeretnének

- vagy azért, mert tényleg nem értik, miért nincs

(küldj egy képet ha gondolod, őszinte leszek)

2012. okt. 29. 17:59
 4/14 anonim válasza:

Most nem a kérdésedre adok választ, de úgy gondolom ezt most kivételesen Te sem fogod bánni, ahogy láttam, azt írtad, hogy még nem volt barátnőd, ami nem szégyen, akárhány éves is vagy, ezt könnyen lehet korigálni, változtatni, ha képes vagy Te is változni, és azon lenni, hogy legyen egy. Elsőképp azt ajánlom neked, hogy olvass el pár csajozással foglalkozó oldalakat(én is így kezdtem :) ), evvel is fejleszted magad, de most meg is mutatom, hogy melyikekkel kezdj.

Legelőször is ezt a cikket olvasd el, figyelmesen, végig! [link]

Aztán megnézhetsz egyéb cikkeket azon az oldalon, mert nagyon hasznosak, ha ezzel megvagy, akkor ajánlom neked a:

[link] oldalra "regisztrálni", egyszerűen csak be kell írnod a neved, és e-mail címed, és automatikusan fogod kapni az infókat naponta, az e-mail címedre, nagyon hasznos dolgokat ír le, nagyon ajánlom, hogy mindent végigolvass. :)

Ha ezt megteszed(ez kb. 1-2 hetet fog igénybe venni), sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, és megmerem az is kockáztatni mondani, hogy talán még ki is fogsz merni menni az utcára leszólítani egy csajt, lesz-amilesz alapon. :)

Tehát nagyon ajánlom neked, hogy olvasd el, ha valóban szeretnél végre egy barátnőt. :)

ÉS végül még ennyit: http://www.youtube.com/watch?v=ZPYS3B0Bf3Q ezt a videót mindenképp nézd meg, akár többször is(napi szinten), segíteni fog!

2012. okt. 29. 18:05
 5/14 MadameViciouse ***** válasza:
Ha tudom, hogy régóta nincs senkije, de szeretne, akkor megkérdezném, hogy nem szeretne-e kapcsolatot.De csak ha barát, közeli ismerős, amúgy nem nagyon van közöm hozzá.
2012. okt. 29. 18:15
 6/14 anonim ***** válasza:
Tőlem is kérdezték már, pedig én tudom h ronda vagyok. Szimpla udvariasság, esetleg direkt szívatni próbálnak.
2012. okt. 29. 18:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha belinkelsz egy képet, meg tudjuk mondani.
2012. okt. 29. 18:38
 8/14 anonim ***** válasza:
en csak akkor kérdeznek ilyet ha jo pasi az illeto
2012. nov. 1. 17:58
 9/14 anonim válasza:

Szerinted ha lenne egy lány ismerősöd akit kedvelsz, de rég láttad, aztán találkoznátok és megkérdeznéd, hogy van-e barátja, majd ő azt mondja hogy nincs, te mit mondanál? "Gondoltam"?

Aztán persze lehet, hogy komolyan gondolják, csak én látok logikát a másik lehetőségben is.

2012. nov. 1. 18:07
 10/14 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy azért, mert ahogy beszélgetsz velük, az számukra tetszetős, úgy értem, lehet hogy udvarias vagy velük, vagy bókolsz nekik, és manapság kevés férfi tesz ilyet. Ezért is furcsállhatják azt, hogy nincs barátnőd. Nem feltétlenül a külsőd miatt. De persze ez nem biztos. :)
2012. nov. 2. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!