Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi számít tutyimutyiságnak egy férfitől?
Figyelt kérdés
Nektek miben volt részetek már amit tutyimutyiságnak mondtatok?2011. dec. 5. 10:21
1/7 anonim válasza:
megláttam egy hülye kérdést GyIK en és azt válaszoltam rá h "megláttam egy hülye kérdést GyIK en..."
2/7 anonim válasza:
A legegyszerűbb dolgokról sem tud dönteni, ha meg kéne érdeklődni valamit, vagy el kéne intézni, akkor nem csinálja, vagy bénázik, csak áll, és várja, hogy valaki foglalkozzon vele, ahelyett, hogy odalépne az ügyintézőhöz és elmondaná, miért jött. Ha nem tudja a saját érdekeit képviselni.
3/7 anonim válasza:
Valami tutyimutyi alak feltette nekem egyszer ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
4/7 anonim válasza:
Nálam meg az a tutyimutyi lány esetben aki nem tud egy kérdésre felelni érthetően:D
5/7 anonim válasza:
Aki nem tud kiállni saját magáért. Mindig mástól várja a megoldást.
6/7 anonim válasza:
Nem tud kiállni saját magáért, egyedül semmit nem tud elintézni, mire megmozdul, háromszor körbefutom. Nekem ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!