Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit vártok el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit vártok el egy igazi férfitől?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy érted?
2011. júl. 9. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
5m-es F.A.S.Z.T!!!!
2011. júl. 9. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Fel lehetne itt sorolni egy valagnyi jótulajdonságot. Mindenkinek más az ideálja, csak pár olyan dolog van, amit mindenki szeretne.

Szerelmet és szeretetet

Törődést

Őszinteséget

Anyagi biztonságot

Emellett van aki a romantikára, van aki a bulikra, van aki sok pénzre, van aki (ahogy az előző kommentelő írta nagy hímnemiszervre vágyik)

De a legfontosabb az hogy önmagát adja, és csak én legyek neki.

Keep smilin'!

20/L

2011. júl. 9. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
hogy éreztesse velem hogy nő vagyok. a mindennapokban nemigen érzem,vezető tipus vagyok
2011. júl. 10. 00:56
 5/5 anonim ***** válasza:

h FIGYELJEN rám, igazából. ha gondom van, ha örömöm, osztozzon velem az érzetemben. őszinte legyen és álljon ki mellettem. gyengéd legyen, de férfiasan gyengéd.

de mind2 fél adja ezeket, ne csak az egyik, az az igazi.

2011. júl. 10. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!