Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mennyi idő után kérdeznétek meg, hogy járna-e veletek?

Figyelt kérdés

kb. 3 hete jóban vagyok egy évfolyamtársammal, de úgy érzem kicsit túl könnyen "adta magát", szóval csak hülyültünk 1 órát és már megvolt a száma, lakcíme.....de mondjuk ez nem nagy dolog. Van viszont 1 kis csavar: nem én vagyok az egyetlen akinek tetszik a lány. Ugyanennyire jóban van a volt barátjával, és egy osztálytársával is. És ha jól látom, ez neki teljesen normális. Szóval mindhármunkkal ölelkezik, beszélget, én szoktam vele sms-ezni de egyértelműen látom, hogy az a 2 srác sem egymást sem engem nem komál túlságosan, annak ellenére hogy egyikük jó haverom.

Szóval nekem ez nem igazán tetszik, úgy gondoltam hamarosan eléállok: hogy vagy semmit vagy mindent, vagy járunk vagy szia (természetesen nem ilyen primitíven)

És itt a nagy kérdés: Ti ezt mikor tennétek meg? mennyi idő után? 14/F

(Egyébként most volt a lány születésnapja, és ha jól láttam csak tőlem kapott ajándékot a 3 srác közül.)

Előre is kösz a válaszokat, zöld kezecske mindenkinek aki normális választ ad :D

2012. okt. 5. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson megkérdezni, hogy járna-e veled. Hívd el randira, aztán ha komolyabb lesz, úgyis jártok anélkül, hogy ezt megbeszélnétek :D
2012. okt. 5. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hivd el kávéra,moziba,sétálni....... Aztán majd alakul..
2012. okt. 5. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
lány vagyok, de szerintem minél hamarabb derül ki mit akar a csaj, annál jobb, nehogy a végén pofára esés legyen belőle.. sok szerencsét:D
2012. okt. 5. 18:36
 4/10 A kérdező kommentje:

Ennél jobb választ nem is kaphattam volna :D

Nagyon kösz, valóban igazad van....szép lassan szorosodna a kapcsolatunk :)

2012. okt. 5. 18:37
 5/10 A kérdező kommentje:

ÉÉÉÉsssssss mialatt megírtam a komit, jött még 3 válasz! köszi szépen, és várom a további "ötleteket"

egyébként én is a pofáraeséstől féltem, de van megoldás :)

2012. okt. 5. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Én sem támogatnám ezt a "hamarosan eléállok: hogy vagy semmit vagy mindent, vagy járunk vagy szia" dolgot.

Ha igazán kell a csaj, akkor küzdj meg érte! Érd el, hogy a másik két srác ne jelentsen neki annyit mint te.

De ne úgy, hogy papucs lesz belőled és lesed minden szavát, ugrasz ha szól...hanem amolyan férfias módon. Már amennyire 14 évesen lehetsz férfias (ezt ne sértésnek vedd, csak még fiatal vagy, de ezzel nincs gond).

Hívd el valahova...utalgass rá finoman, hogy mennyire bejön neked, udvarolj neki..ahogy telik az idő, ráfogsz jönni, hogy mit is akar tőled valójában.

Viszont ha sokáig játssza ezt a játékot veletek, és hiába próbálkozol, akkor hagyd fenébe..

2012. okt. 5. 18:39
 7/10 anonim válasza:
Sokat változtak a randizási szokások azóta, hogy gimnazista voltam. Univerzális stratégia, ha nem foglalkozol vele. Nem nézel rá, nem keresed a tekintetét, a társaságát. Ha haverokkal lógsz és odajön köszönni, köszönj vissza, mintha számodra teljesen közömbös lenne, hogy ott van. Hidd el, egy ideig ezt csinálod és már ő fogja keresni a te társaságodat.
2012. okt. 5. 18:40
 8/10 anonim válasza:
#5 vagyok megint. Hogyha folyamatosan keresed a társaságát, mindenhova elhívod és meghallgatod minden panaszát, mindig segíteni próbálsz nagyon hamar a baráti zónában fogod találni magad, ahonnan kitörni nehezebb, mintha egyszer megszereznéd
2012. okt. 5. 18:42
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen, sajna ezt a saját bőrömön is tapasztaltam már, szar dolog ez a barát zóna, és ha bekerültél akkor már hiába próbálod kerülni, max bunkónak tart majd :D

Viszont a hanyagolás úgymond már megvan, "bevetettem" ezt a stratégiát, és egyenlőre ő köszön előbb, és nem loholok hozzá minden szünetben(mert ugye nem osztálytársam, így kevesebb időt töltök vele) de ha látom elmenni akkor már nem tudom megállni hogy ne menjek utána elköszönni, megölelni :)

2012. okt. 5. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Semennyi idő után. Általában az első csóktól kezdik számolni az együtt töltött időt. Szóval ha megcsókolod akkor jártok, és nem kell külön kérdezgetni.
2012. okt. 5. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!