Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk ki jarna egy husi (nm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilaturkiz kérdése:

Fiuk ki jarna egy husi (nm kover vagy dundi) csajjal?

Figyelt kérdés
eddig csak arrol hallotam h nagyon vekony csajokkal jarnatok...
2012. aug. 27. 17:17
 1/9 jin ***** válasza:
Linkeld be hogy ez a fogalom nálad mit takar.
2012. aug. 27. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
es kort is irj
2012. aug. 27. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Én járnék szeretem a duci csajokat
2012. aug. 27. 17:20
 4/9 anonim ***** válasza:
en szeretem ha van 1 kis simogatnivalo, de jobb ha felraksz valami kepet
2012. aug. 27. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
ez a husi ez baromira relatív fogalom. megismertem nemrég egy csajt egy társkeresőn, azt írta be magáról hogy duci és hogy 80 kilós. hát szerintem baromira jól néz ki, azóta is gyakran beszélünk :)
2012. aug. 27. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
ja képet tényleg, akár privátban is
2012. aug. 27. 17:28
 7/9 A kérdező kommentje:
nm magamrol van szo en koszi szepen megvagyok a pasimmal csak lattam egy csomo olyan valaszt h a kover csajok undoritoak...az lb dundi es ezert meg egy pasija se volt pedig nagyon vagany szep bulis csaj
2012. aug. 27. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Pasit akarsz szerezni a barátnődnek? Jó ötlet, de szerintem ne rakd ki ide a képét hogy mindenki lássa, inkább csak annak akit komolyabban érdekel. Hány éves? Hogyhogy nem volt 1 pasija sem? Ilyen válogatós vagy ennyire csúnya?
2012. aug. 27. 18:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Én imádom a duci alakot :)
2012. szept. 23. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!