Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, szerintetek azzal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek azzal a csajjal van valami gáz aki 17 éves korára csak egy fiúval járt, de az se tartott sokáig?

Figyelt kérdés
Persze ráérek, meg stb.. de nem fordul meg a fejetekben, hogy biztos van valami baj azzal akinek még egy normális kapcsolata sem volt?
2012. aug. 25. 23:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Aki azt gondolja hogy ez gáz, és ad mások véleményére ilyen butaságban, azzal bizony nagy gond van
2012. aug. 25. 23:49
 2/11 anonim ***** válasza:
teljesen normális,van ki előbb van ki később igényli a társas "életet" :) szal nyugi
2012. aug. 25. 23:49
 3/11 anonim ***** válasza:
kur.vára nem...és valószínű hogy veled van a baj hogy ilyen hülyeségeket feltételezel.könyörgöm az emberiségnek,adjanak már mindenkinek saját döntési jogot afelől hogy kinek mikor és hogyan van kapcsolata!!!senkinek semmi köze hozzá akár ha 30 évesen se volt 1 kapcsolata sem!!a szégyen az hogy így kell gondolkozni...elbasz.ott 1 társadalom ez ....
2012. aug. 25. 23:52
 4/11 Mókusgyilkos ***** válasza:

nem fordul meg. én teljes mértékig tisztába vagyok azzal a ténnyel h van vele valami. de ez a "valami" nem feltétlenül probléma. lehet pl h a "nem bulizok, tanulok!" típus meg hű de durva jövőképe van stb.. ez pl szép és jó csak az a baj h addig a jövőig még van 10 év és azt túl kéne élni anélkül h ez törést okozzon benne ami kb esélytelen.

v egész 1xűen önbizalom hiány a nőknek ez szokásuk :D ha azt mondod randa vagy az bele ég 1 életre bezzeg ha azt h szép akkor a hét végére már nem is emlékszik rá. :)

minden esetre szerintem ez nem kizáró ok max felkészülök lelkiekben h "na ez megint 1 rázós menet lesz".

2012. aug. 25. 23:54
 5/11 anonim ***** válasza:

akik szerint ez baj és gáz érettek egy pofonra.-.-

Semmi baj azzal,hogy 1 barátja volt eddig.

2012. aug. 25. 23:54
 6/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

3. szerintem épp az ilyenek miatt van elb.szva a társadalom :D

2012. aug. 25. 23:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2012. aug. 25. 23:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Abszolút nem gáz, én is ittvagyok 17éves létemre, csak én fiú vagyok, egyetlen egy normális kapcsolatom se volt :D

Az .szerelmem öszzejött a "legjobb barátommal" azóta egyikkel se beszéltem, és azóta a lányra se tudok úgy nézni mint addig, semmiféle érzelmet nem táplálok már inránta, pedig egykor nagyon heves volt, külsőre se találom már attraktívnak, nah és ez volt az a pont ami meghatározta a párkapcsolati életemet az elkövetkező időbe, néhány abszolút rövid kapcsolaton vagyok túl azóta, sehol nem találni a harmóniát, se a hőn hajhászott "boldogságot" és nemigen érzem hogy megkapnám azt a bizonyos plusz-t amit egy kapcsolatna adnia kéne :D

Na és mégsem érzem rendelenesnek, pusztán lehangolónak :( :D

2012. aug. 26. 00:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
én az ilyen lányokat hívom normálisnak ;)
2012. aug. 26. 00:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Lassan 22 leszek és egyszer volt valami kapcsolat félém,de az se tartott sokáig.Pedig érdeklődnek irántam a lányok csak nehezen nyílok meg.Amúgy meg szerintem nincs rá semmilyen szabály,hogy márpedig az embereknek x éves korukra ennyi kapcsolatuknak kell lennie.Ráadásul a mai világban kár a normalitást keresni főleg azok után,hogy 14 éves lányokat teherbe ejtenek.
2012. aug. 26. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!