Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek, ha tudnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha tudnátok, hogy a férjetek erotikus masszázsra járna el? (többet lent)

Figyelt kérdés

Több, mint 2 éve vagyunk házasok, boldog mindennapokat élünk, heti 2-3x is együtt vagyunk, minden rendben köztünk, sokan irigyelnek is minket. Pár hete viszont sajnos észrevettem, hogy a férjem erotikus masszőzökre keresett a neten, s mivel tudom, hogy a kapcsolatunk előtt rendszeresen járt ilyen lányokhoz,igy ez most nagyon elszomorított és nem tudom hova tenni a dolgot. kb 1 évvel ezelőtt már előfordult ilyen netezés, akkor kérdőre is vontam és azt mondta, hogy csak régi, rossz berögződés, de higgyem el, csak kattingatott, semmi több.

Ti mit gondolnátok/tennétek? Tekintettel,hogy van egy 1,5 éves kislányunk, sokat nem pattoghatok, de azért mosolyogni sem fogok, ha "megcsal". Az mondják, hogy állítólag a pasiknak egy erotikus masszázs nem jelent többet, mint egy "ürítés" és ennyi. Persze ettől én nem vagyok boldogabb, persze még mindig jobb, mint ha mondjuk a szomszéd irodából egy asszisztenssel kavarna.. Nem tudom mit tegyek... Tegyek úgy,mintha nem is tudnék róla? Fogadjam el, hogy évente párszor való eljárása nem jelent számára semmit és csak egy kis testi felüdülés a "boldog" mindennapjaink között? Tudom, hogy a férfiak nem monogámnak születtek, de...akkor is!! Mégis csak házasok vagyunk!!

2012. aug. 21. 11:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
tanulj meg masszírozni és csinálj neki te erotikus masszázst :)
2012. aug. 21. 11:04
 2/23 A kérdező kommentje:
Még az is szokott lenni. MINDEN szokott lenni, tabuk nélkül!! Úgyhogy még ez sem indok...
2012. aug. 21. 11:10
 3/23 anonim ***** válasza:
nekem is ez jutott eszmbe.. a neten lehet találni videokat "erotikus masszázs" néven, tanulj el belőlük egy két trükköt...
2012. aug. 21. 11:11
 4/23 A kérdező kommentje:

Szerintem ha én lennék a legnagyobbistenkiránynőszexmasszőr a Földön, akkor is elmenne.. Régi megszokás talán?? Felfrissülés?? vagy mi??

Csak próbálom a miért-et keresni...

2012. aug. 21. 11:25
 5/23 A kérdező kommentje:
örülnék, ha egy olyan pasi válaszolna, aki házasságban él és volt már mellékúton picit... hátha könnyebben megértem a gondolkodásotokat... Előre is köszi.
2012. aug. 21. 11:27
 6/23 anonim ***** válasza:
tudod ezeket a kérdéseket NEKI kellene feltenni!
2012. aug. 21. 11:27
 7/23 A kérdező kommentje:
Annó feltettem, de konkrét választ nem kaptam... Elmismásolta a választ, illetve megnyugtatott, hogy nincs semmi olyan, amire én gondolok és nem is lesz és higgyek neki, mert nagyon nagyon szeret... és ne haragudjak...stb
2012. aug. 21. 11:29
 8/23 anonim ***** válasza:

"Szerintem ha én lennék a legnagyobbistenkiránynőszexmasszőr a Földön, akkor is elmenne.. Régi megszokás talán?? "

Na figyelj, ha jó otthon a vacsora, nem megyek étterembe.

Érted, ugye?

2012. aug. 21. 11:30
 9/23 A kérdező kommentje:

A vacsora jó, max a körítés nem annyira. A szülés óta sajnos még rajtam van némi felesleg, ezért szerintem nem vagyok olyan szép és vékony, mint előtte... :((

Úghogy ezekkel a szupervékony és szexi lányokkal nem tudom most felvenni a versenyt.. Vajon akkor a külsőség lenne az indok??

2012. aug. 21. 11:35
 10/23 A kérdező kommentje:
Hidd el, van itthon szexi csipkés kombiném, combfixem és toll boám is, amit időnként előveszek.. Mondom, a szex-szel semmi gond!! Az viszont tény, hogy nem pózolhatnék most erotikus képeken, mert azért itt-ott még van felesleg nna. :( De azt mondja, hogy ezt őt nem zavarja... Akkor meg nem értem.. Persze lehet, hogy csak engem akar vígasztalni, s közben meg szupervékony csajokról álmodik..
2012. aug. 21. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!