Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha tudnátok, hogy a férjetek erotikus masszázsra járna el? (többet lent)
Több, mint 2 éve vagyunk házasok, boldog mindennapokat élünk, heti 2-3x is együtt vagyunk, minden rendben köztünk, sokan irigyelnek is minket. Pár hete viszont sajnos észrevettem, hogy a férjem erotikus masszőzökre keresett a neten, s mivel tudom, hogy a kapcsolatunk előtt rendszeresen járt ilyen lányokhoz,igy ez most nagyon elszomorított és nem tudom hova tenni a dolgot. kb 1 évvel ezelőtt már előfordult ilyen netezés, akkor kérdőre is vontam és azt mondta, hogy csak régi, rossz berögződés, de higgyem el, csak kattingatott, semmi több.
Ti mit gondolnátok/tennétek? Tekintettel,hogy van egy 1,5 éves kislányunk, sokat nem pattoghatok, de azért mosolyogni sem fogok, ha "megcsal". Az mondják, hogy állítólag a pasiknak egy erotikus masszázs nem jelent többet, mint egy "ürítés" és ennyi. Persze ettől én nem vagyok boldogabb, persze még mindig jobb, mint ha mondjuk a szomszéd irodából egy asszisztenssel kavarna.. Nem tudom mit tegyek... Tegyek úgy,mintha nem is tudnék róla? Fogadjam el, hogy évente párszor való eljárása nem jelent számára semmit és csak egy kis testi felüdülés a "boldog" mindennapjaink között? Tudom, hogy a férfiak nem monogámnak születtek, de...akkor is!! Mégis csak házasok vagyunk!!
Szerintem ha én lennék a legnagyobbistenkiránynőszexmasszőr a Földön, akkor is elmenne.. Régi megszokás talán?? Felfrissülés?? vagy mi??
Csak próbálom a miért-et keresni...
"Szerintem ha én lennék a legnagyobbistenkiránynőszexmasszőr a Földön, akkor is elmenne.. Régi megszokás talán?? "
Na figyelj, ha jó otthon a vacsora, nem megyek étterembe.
Érted, ugye?
A vacsora jó, max a körítés nem annyira. A szülés óta sajnos még rajtam van némi felesleg, ezért szerintem nem vagyok olyan szép és vékony, mint előtte... :((
Úghogy ezekkel a szupervékony és szexi lányokkal nem tudom most felvenni a versenyt.. Vajon akkor a külsőség lenne az indok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!