Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek, ha tudnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha tudnátok, hogy a férjetek erotikus masszázsra járna el? (többet lent)

Figyelt kérdés

Több, mint 2 éve vagyunk házasok, boldog mindennapokat élünk, heti 2-3x is együtt vagyunk, minden rendben köztünk, sokan irigyelnek is minket. Pár hete viszont sajnos észrevettem, hogy a férjem erotikus masszőzökre keresett a neten, s mivel tudom, hogy a kapcsolatunk előtt rendszeresen járt ilyen lányokhoz,igy ez most nagyon elszomorított és nem tudom hova tenni a dolgot. kb 1 évvel ezelőtt már előfordult ilyen netezés, akkor kérdőre is vontam és azt mondta, hogy csak régi, rossz berögződés, de higgyem el, csak kattingatott, semmi több.

Ti mit gondolnátok/tennétek? Tekintettel,hogy van egy 1,5 éves kislányunk, sokat nem pattoghatok, de azért mosolyogni sem fogok, ha "megcsal". Az mondják, hogy állítólag a pasiknak egy erotikus masszázs nem jelent többet, mint egy "ürítés" és ennyi. Persze ettől én nem vagyok boldogabb, persze még mindig jobb, mint ha mondjuk a szomszéd irodából egy asszisztenssel kavarna.. Nem tudom mit tegyek... Tegyek úgy,mintha nem is tudnék róla? Fogadjam el, hogy évente párszor való eljárása nem jelent számára semmit és csak egy kis testi felüdülés a "boldog" mindennapjaink között? Tudom, hogy a férfiak nem monogámnak születtek, de...akkor is!! Mégis csak házasok vagyunk!!

2012. aug. 21. 11:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon durva én nem tűrném el és nem hagynám annyiban, most még csak ilyenre jár 2 év múlva meg már ku.vához vagy állandó szeretője lesz. Mi az hogy férfiak nem monogámnak születnek. Igen szinte minden házasságban van megcsalás, csak az a nem mindegy hogy mennyi idő után és milyen szintű. Én nem azt mondom hogy nem csúszhat be valaki, de az hogy rendszeresen eljárjon.... A legtöbb ember szerelembe esik a házassága alatt, ez ellen nem sok mindent lehet tenni, nem egy döntés, csak megtörténik. De az nem mindegy meddig megy el a másik. Mennyire enged ennek az érzésnek.

Amugy van egy mondás: A hűség nem egy érzés, hanem egy döntés.... Ez szerintem nagyon igaz.

2012. aug. 21. 11:41
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

#8-nak: Ez nem igy van. Ha valaki szeret étterembe járni akkor azt részesiti elönyben.

Kérdezönek: Meg kell beszélnetek. Az ha olyan oldalakat nézeget nem biztos, hogy megcsal. A 1,5 éves kislány a "pattogás"ban nem foghat vissza. Érzelmileg valoban jobb ha hivatásosnál ürit, de nem kell, hogy elfogadd.( Ürités esetére egyébként javasolhatod neki marokmarcsát. Szexre, szerelmeskedésre pedig magadat.)

2012. aug. 21. 11:42
 13/23 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem hogy sajnállak nagyon hogy ilyen helyzetbe kerültél.
2012. aug. 21. 11:42
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm 11-es a válaszod és a mondást. Nagyon találó, legközelebb megemlítem neki..

Hát nagyon remélem, hogy beszélhetünk rendszerességről és remélem nem lesz az, amit írtál... :(((

2012. aug. 21. 11:44
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, azt mondod, hogy láttad ilyeneket nézegetett neten. Ez miért jelentené hogy el is ment és "megcsalt" téged? Én kb minden nap nézegetek ilyen csajokat, de ettől még nem megyek el, egyszerűen csak elolvasgatom a történeteket, megnézem a képeket stb...

Első körben szerintem inkább kérdezd meg tőle, hogy egyáltalán igénybe vette e a szolgáltatást, utána meg el tudod dönteni, hogy neked ez belefér e, vagy sem. Ha nagyon nyitott vagy, és valóban szokott is járni, akkor menj el vele, és csináljátok közösen, ismerd meg milyen érzés..

2012. aug. 21. 11:44
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

#12:

Aki annyira szeret étterembe járni, az meg nem házasodik...

2012. aug. 21. 11:45
 17/23 A kérdező kommentje:

elnézést, rosszul írtam...

remélem NEM beszélhetünk rendszerességről...

2012. aug. 21. 11:46
 18/23 A kérdező kommentje:

15-ös:

Ezt úgy érted fizetessem be magunkat egy olyan erotikus masszőrhöz, aki párokat is fogad?? Kvázi menjek bele 3-as partiba??

2012. aug. 21. 11:48
 19/23 A kérdező kommentje:

még 1 kérdés a 15-öshöz:

Nézegeted a leírásokat, képeket stb, de nem mész el hozzájuk. ok.

De korábban, amikor még egyedül voltál és/vagy nem voltál házas, akkor eljártál??

2012. aug. 21. 11:52
 20/23 anonim ***** válasza:
Hogy te milyen türelmes vagy, hogy eljár (akár rendszeresen) Qrvázni a férjed, és te még mindig hezitálsz, hogy mit mondj neki, mit reagálj rá...ő meg hogy természetesnek veszi, és jogosnak érzi ezt a kis "hobbiját". Ha ilyen lazák vagytok, járjatok swinger partikra, az feldobna benneteket!
2012. aug. 21. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!