Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért néz a barátom erotikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz a barátom erotikus videókat?

Figyelt kérdés
Már egy ideje észrevettem, hogy a baráton ilyen videókat néz és én el is mondtam neki hogy ez zavar engem. Néhányszor már le is tagadta. Mondtam neki hogy ez olyan mint ha nem tudnám teljesíteni a vágyait, de azt mondta hogy azzal nincs baj. Akkor mért néz mindig ilyen videókat? Vagy minden fiú ilyen? Kérlek segítsetek, mert rosszul érzem magam ettől!

2012. júl. 12. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Minden fiú ilyen. Én 2/5 éve vagyok a párommal és ő is néz néha. Csak nállunk ebből nincs balhé. Miért is kell egy filmre féltékenynek lenni ha ő megmondta h nincs baj a kettőtök közti szexel?
2012. júl. 12. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Én lány vagyok, mégis nézek ilyen videókat. Nincs ennek semmi köze ahhoz, hogy elég-e a pasim vagy nem elég. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért nézem. Ne parázz emiatt. Nézd te is :)
2012. júl. 12. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem veled van a baj legalábis ez a jelenlegi feltételezés.

Legtöbb férfi néz ilyen videókat én is és én sem a párom miatt.

Gondolkodtam már rajta valyon miért lehet rá szükségem és arra jutotam ez biztos genetika okok miatt.

Végülis az utcán látott minden jó nőt szeretném megkapni ez a videozás talán annak egy formálya csak nem elképzelem hanem nézem.

25/F

2012. júl. 12. 18:24
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
mert nem vagy elég neki enyi
2012. júl. 12. 18:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért megnyugodtam, hogy nem csak ő ilyen (hanem még lány is csinálhat ilyet :))
2012. júl. 12. 18:37
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
Minden fiú ilyen, én is. Szeretem barátnőmet, nincs baj a vágyaink teljesítésével, mégis nézek erotikus videókat. (17/F)
2012. júl. 12. 18:40
 7/9 Traune ***** válasza:
69%

előre leírom. 18/F vagyok :)

én is szoktam nézni, pedig a barÁtnőm szexuálisan túlfűtött fajta de mégis ha 2 napig nem vagyok vele akkor rámjön hogy nézzek egy ilyeneket és megoldjam magamnak. kanos fajták vagyunk, ennyi :/

2012. júl. 12. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Enyém is nézi, de nem kifejezetten zavar. Miért is zavarna?Elvégre én is nézem.. :D Igaz, mi keveset találkozunk egyelőre (viszonylag), és mi is szexuálisan túlfűtöttek vagyunk mindketten :DD De mondta is, hogy nem a nő a lényeg, aki szerepel benne.. jogos, én se a pasikat nézem ilyenkor, egyszerűen csak szeretnék kielégülni:D Szóval nyugi, szó sincs róla, hogy nem vagy elég neki:))
2012. júl. 12. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Na, akkor erősítem a lányok csoportját :).

Hatalmas butaság, hogy sok nő azt gondolja, ez "ellenük" szól.

Én imádom a barátomat, nagyon jó vele a szex is, de néha én is nézek ilyesmit.

Egyszerűen egészen más magadat kényeztetni egy kicsit, mint a barátoddal/barátnőddel szeretkezni.

Olykor nekem szükségem van arra is, hogy egyedül csináljak ilyesmit, de ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen az ágyban a másikkal, vagy hogy esetleg másra vágynék.

Amúgy meg sok szempontból hasznos, hiszen (mint kamasz korban) az ember sokkal jobban megismeri a testét (szerintem mindig van mit felfedezni, akárhány éves az ember)és megtapasztalja, hogy mi jó neki.

Aztán ezt később kamatoztathatja szex közben is :).

L/25

2012. júl. 12. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!