Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Miért játssza előttem a jófiút?
Nagyon ritkán megyünk el együtt bulizni. Kb. évente 2szer, mert soha nincs kedve, fáradt stb. Amikor mégis ráveszem, akkor sem iszik soha semmit. Ezzel eddig nem is lenne gond. Na de ugyebár munkája végett keveset látom, sokat van távol. De kb. minden nap kerül fel valami bulis képe a netre, amin totál berúgva pózolgat hol a haverokkal hol 1-2 csajjal.
Mindig azt mondja, hogy soha nem iszik és a munkatársain kívül nem is beszél mással, csajokkal meg végképp nem. Mikor megkérdeztem tőle, hogy na de akkor mi van a képekkel annyit mondott, hogy nem volt részeg és hisztiztek, hogy pózoljon velük egy kép erejéig. - Ha látnátok a képeket, ezt nem hinnétek ti sem el.
Miért ilyen, miért nem mondja meg, hogy igenis bulizni szokott járni, inni is szokott és vannak nőnemű haverjai is? Tudja jól, ismer annyira, hogy felfogja, akkor akadok ki, ha valamit nem mondd el, ha elmondja akkor nincs vele bajom. De mégis tagad mindent.
lehet hogy nem akarja leinni magát ha veled van, én sem iszom csattrészegre magam szivesen barátnő mellett ha van. azt h nönemü haverjai is vannak, lehet h azért nem mondja el, mert azt hiszi h dobnád/xtra féltékeny lennél..
többet nem tudok, ezeket is csak tapasztalatbol, tehát nem 100% hogy ezmiatt.
sok sikert ^^
lehet h el kellene mondanod neki h nyugodtan elmondhatja mert ha bevallja akk nincs bajod vle.
Ez érdekes. Kicsit fura hogy szívesebben bulizik mindenki mással mint veled. Már mondtad neki, hogy nem zavar, ez rád nézve bántó hogy nem bizik benned annyira hogy elmondja.
Ha te megérted őt, nem tudom miért játssza magát. Elvileg az lenne az ideális, hogy együtt is tudtok önfeledten szórakozni, nem hogy áá veled neem, inkább megyek a többiekkel.. na álljunk már meg egy pillanatra..engem kifejezetten sértene hogy mi a francért megy másokkal bulizni velem meg nem, elméletben én vagyok a párja.
De nem kell hogy téged is zavarjon, az hogy nem mondja el én se tudom miért nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!