Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátom nyugodtan mer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom nyugodtan mer pukizni előttem, az jót jelent?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ez sztem azt jelenti,h nem szégyellős már, v vmi ilyesmi. Régebben nem csinálta, csak mióta tleg nagyon jól megvagyunk. Mélyül a kapcsolatunk?:) Vicces kérdés de tleg kíváncsi vagyok:D
2012. aug. 20. 21:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
15%
Ez szerintem csak annyit jelent, hogy nem tud kulturáltan viselkedni. (Ha véletlen nem tudja visszatartani, az más eset, de ha egysterüen csak elengedi magát, az bunkóság)
2012. aug. 20. 21:44
 2/16 anonim ***** válasza:
52%

csak annyit,hogy jó az emésztése.

amúgy igen

2012. aug. 20. 21:44
 3/16 anonim ***** válasza:
34%
Nem feltétlenül. Ennél azért komolyabb jeleket keress.:) Mert p. lehetne az is magyarázat, hogy már nem érdekled annyira sem, hogy ne előtted tegye. Szóval sokféleképp lehet ezt magyarázni, ebből ne vonj le messze menő következtetéseket.
2012. aug. 20. 21:46
 4/16 anonim ***** válasza:
52%
Igen azt jelenti, hogy bízik abban, hogy szereted annyira, hogy természetes, emberi dolgok miatt nem fogod már kitenni a szűrét.
2012. aug. 20. 21:46
 5/16 anonim ***** válasza:
18%
1-2 hét és szex közben a zokniját sem fogja levenni... de ha te ennek örülsz, hogy így eltunyult a kapcsolatod, hát ámen.
2012. aug. 20. 21:48
 6/16 anonim ***** válasza:
ha orr, netán jólneveltség, esetleg viselkedés lennék akkor most félnék..
2012. aug. 20. 21:48
 7/16 A kérdező kommentje:
más téren is érzem hogy egyre mélyebb a kapcs., nagyon is, ezért gondoltam, h ez is erre utalhat, még ha morbid is :D nem veszem tőle bunkóságnak, mert nála lazább embert nem ismerek, bőven belefér a képbe :D
2012. aug. 20. 21:50
 8/16 anonim ***** válasza:
21%
tiszteld meg te is, fingjál előtte
2012. aug. 20. 21:53
 9/16 anonim ***** válasza:
Bár elnézést leszólhattok valakit azért mert nem tarja vissza, de egyébként nem is szabad vissza tartani a szellentést, mert görcsöt okozhat, vagy akár komolyabb bélproblémát, amíg valaki úgy gondolja hogy jaj úristen ez pukizott előttem, addig ilyenek eszébe sem jutnak.
2012. aug. 20. 21:54
 10/16 anonim ***** válasza:
24%
az összes fingáspárti, elmélyült-bizalomteljes kapcsolatban élőnek üzenem, hogy MEGÉRDEMLITEK! ha nektek ez a bizalom meg a szeretet jele, hogy egymás orra alá fingtok, és még "örültök" is neki, akkor ennyi, tovább nincs mit hozzáfűznöm.
2012. aug. 20. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!