Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátom nyugodtan mer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom nyugodtan mer pukizni előttem, az jót jelent?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ez sztem azt jelenti,h nem szégyellős már, v vmi ilyesmi. Régebben nem csinálta, csak mióta tleg nagyon jól megvagyunk. Mélyül a kapcsolatunk?:) Vicces kérdés de tleg kíváncsi vagyok:D
2012. aug. 20. 21:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hát nem tom, lehet h én vagyok a túl laza, vagy nem tudom, de nem csinálok belőle problémát..:D csak érdekel, hogy tleg arra utal-e h nincs zavarban előttem stb.
2012. aug. 20. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy laza a srác te is legyél az, persze mint mindennek ennek is van határa. Azok akik úgy gondolják, hogy egy hosszú kapcsolatba ez nem fér bele, azok csak görcsöljenek (átvitt értelemben is) egy egész életen át.
2012. aug. 20. 21:58
 13/16 A kérdező kommentje:
persze, hát nem arról van szó, h egymás orra elé fosunk. meg amúgy én inkább megtartom a pukikat magamnak, mégiscsak lány vagyok... de fiúknál belefér
2012. aug. 20. 22:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Itt elég negatívan vélekednek az egymás előtt pukizásról, de én ezen mindig röhögtem. :D

Engem sose érdekelt, ha a barátom pl a szoba túl felében, vagy akár a közös ágyban fingott egyet, hát na bumm, úristen, mivan?

Aki annyira prűd, hogy ezen vérig sértődik, azzal amúgy sem tudnék életképes beszélgetést folytatni, szóval... Én sem fingok direkte a pasim orra alá, meg ő sem, de ha a vécéből kihallatszik a rotyogás, vagy már megdöglök az éjszaka közepén a hasfájástól és nem akarok kimenni a vécéig a sötétben, hogy pukizzak, akkor nem fogok ezen izgulni. Ha emiatt - és csak emiatt - szakít velem, akkor megette a fene ahol van...

Amúgy a böfögés a másik kérdés, ezt meg soha életemben nem tartottam undorítónak, se nőtől, se férfitól, még azt az izmos mélyről jövő gyomros böfögést se, szerintem tök vicces hangja van. :D Pedig sehol nem volt "menő" a környezetemben, sőt, de szerintem akkor is kva poén dolog a böfögés. :D Persze nem böfögök csak úgy, mert nem illik, tudom, de ha egyedül vagyok... XD

21L

2012. aug. 20. 22:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Vannak párok akik viccet csinálnak az egészből, versenyt rendeznek, stb., de van, akiket ez nagyon zavar. Azt gondolom, hogy természetes dolog, a fiúk meg, legalábbis az én ismerőim egy része, kifejezetten férfias tulajdonságának érzi, ha néha finghat egy nagyot. :)

Nekem ezzel semmi problémám nincs. De ez egyénfüggő.

Szerintem nálatok arról van szó, amire gondolsz, már nem feszeng előtted, ez biztos, hogy mélyül-e, azt meg te érzed. :)

2012. aug. 20. 23:02
 16/16 anonim ***** válasza:
14-es nagyon jó fej csaj lehetsz példát vehetne rólad a sok karótnyelt fapina. 15-ös nem hinném hogy a fingás férfias, szerintem egyszerűen emberi (tudományos tény, hogy férfiak és nők nagyjából ugyanannyit csinálják egy nap) dolog, persze tényleg nem kell túlzásba vinni.
2012. aug. 21. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!