Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért pisil a barátom előttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pisil a barátom előttem?

Figyelt kérdés
Rendszeresen előfordul, hogy nyitott WC ajtónál vagy akkor pisil ha én fürdök. Hogyan szoktassam le róla? Nálatok is előfordul hasonló?
2012. jún. 11. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Barátod? Gondolom lány vagy!

Ez a lányoknál szokás!

2012. jún. 11. 18:32
 2/10 anonim ***** válasza:
barátod egyenlő a baráti barátoddal aki azonos nemü veled, vagy hogy érted? lehet hogy csak arra izgul, ha mások meglátják a kis kukiját
2012. jún. 11. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:
xD
2012. jún. 11. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Őt ez nem zavarja. Nem szégyenli ezt sem előtted. Kell neki, és nem érzi, hogy Te ezt nem szívesen látod... és téged ez zavar.

Szerintem beszéld meg Vele, hogy ez Téged zavar. És meg is van oldva. :)

2012. jún. 11. 18:41
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
És téged ez zavar? Az én barátnőmet pont nem érdekli ha fürdés közben bemegyek pisálni.Mit szólnál akkor ha befingana az ágyba majd a fejedre húzná a takarót?
2012. jún. 11. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy komoly kapcsolatban ez normális, sőt eljön majd az idő, amikor pukizni is fogtok egymás előtt.

Ha zavar, hogy előtted csinálja, kérd meg, hogy ne tegye, felesleges ebből nagy ügyet csinálni.

2012. jún. 11. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
én nyitott ajtónál szoktam sz@rni a rokonok előtt is.. nincs abba semmi
2012. jún. 11. 19:07
 8/10 cottoncutee ***** válasza:
100%
micsoda problémák :D
2012. jún. 11. 19:08
 9/10 anonim ***** válasza:

ma 19:07

Legalább nem kérdezik meg, hogy a WC-n ülsz-e. :)

2012. jún. 11. 19:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Irigylem a problémáidat... Nálunk fordítva van, előttem semmit sem csinál, pedig a véleményem szerint onnantól kapcsolat egy kapcsolat, hogy a két fél felvállalja egymás előtt azt, ami az emberi léttel jár.

Ha egy pár egymás előtt mer f*ngani, pisilni, ott már magasabb szintre lépett a kapcsolat, és nincs feszengés pl. egy visszatartott galamb miatt egész este...

Irigyellek, hogy a párod ilyen fesztelen előtted.

23/L

2012. jún. 11. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!