Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pisil a barátom előttem?
Barátod? Gondolom lány vagy!
Ez a lányoknál szokás!
Őt ez nem zavarja. Nem szégyenli ezt sem előtted. Kell neki, és nem érzi, hogy Te ezt nem szívesen látod... és téged ez zavar.
Szerintem beszéld meg Vele, hogy ez Téged zavar. És meg is van oldva. :)
Egy komoly kapcsolatban ez normális, sőt eljön majd az idő, amikor pukizni is fogtok egymás előtt.
Ha zavar, hogy előtted csinálja, kérd meg, hogy ne tegye, felesleges ebből nagy ügyet csinálni.
ma 19:07
Legalább nem kérdezik meg, hogy a WC-n ülsz-e. :)
Irigylem a problémáidat... Nálunk fordítva van, előttem semmit sem csinál, pedig a véleményem szerint onnantól kapcsolat egy kapcsolat, hogy a két fél felvállalja egymás előtt azt, ami az emberi léttel jár.
Ha egy pár egymás előtt mer f*ngani, pisilni, ott már magasabb szintre lépett a kapcsolat, és nincs feszengés pl. egy visszatartott galamb miatt egész este...
Irigyellek, hogy a párod ilyen fesztelen előtted.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!