Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bánt, hogy úgy páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bánt, hogy úgy páromnak voltak nagyobb szerelmei is előttem. Tényleg nem jogos?

Figyelt kérdés
A nagyobb szerelmeket úgy tudnám talán lefordítani, hogy lángolóbbak a miénknél. Nem jobbak, csak olyan ahol jobban izgult, jobban próbált megfelelni, jobban rajongott. Én ezen nem tudok túljutni, mert úgy érzem, hogy így nem lehetek az igazi neki, hiába van a gyűrű az ujjamon. (Másodjára mondtam csak igent.) Próbáltam már vele beszélni erről, de kommunikáció téren nincs a toppon, ráadásul azt mondta, esze ágában sincs összehasonlítgatni minket. Pedig magamat akarom összehasonlítani az exekkel, hanem az ő érzéseit, amit irántunk érzett. Azt mondja ez nem jogos, és ilyet soha nem fog.
2012. júl. 2. 15:19
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
nem magamat akarom*
 2/27 anonim ***** válasza:
nem jogos
 3/27 A kérdező kommentje:
indoklást legyetek szívesek.
2012. júl. 2. 15:21
 4/27 okoska31 ***** válasza:
52%

Hm... Mintha azt írnád, hogy nem vagy elég a pasidnak, és ezek után Te mondtál csak másodszorra igent.

Ráadásul most megkérdezed, hogy miután az a bárgyú barom kétszer is megkérte a kezed, szerintünk elég jó-e neki a kapcsolatotok?

nem lehet, hogy inkább az a kérdés, hogy Neked kevés szegény fiú?

2012. júl. 2. 15:21
 5/27 A kérdező kommentje:

nem volt olyan dolog, amire jobban vágytam volna, amint ez.

nagyon vártam már. csak valahogy al ánykérős szövegbe belekerültek ilyen úgyse változtat semmin, stb dolgok is, amik miatt kiakadtam, elbőgtem magam, és végül nemet mondtam.

nem én vagyok az első, akinek gyűrűt adott.

2012. júl. 2. 15:23
 6/27 anonim ***** válasza:
45%
A kérdés az, hogy miért rágódsz olyan dolgokon, amik már történelemnek számítanak, ráadásul nem is a te történelmed, hanem az övé? Tudsz változtatni bármin? Nem. Hacsak nem egy vallomást akarsz kicsikarni tőle, hogy jobban szerette őket mint téged. Hogy aztán sírhass és sajnáltathasd magad.
2012. júl. 2. 15:24
 7/27 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem jogos. Mivel gondolom nem tizenévesek vagytok ezért lehet ez... Fiatal korában az ember nagyon nagy lángon tud égni illetve érezni, stb. Tudnod kell, hogy ami volt az múlt, csak a jelen számít. Ott van a gyűrű az ujjadon akkor meg? Ennél jobban nem tudja kimutatni feléd a szeretetét.. Idővel a férfiak is visszavesznek a lángból, "benő a feje lágya" ahogy szokták mondani. A régi szerelmek egyáltalán nem mérvadóak(változik az ember, stb.) Ne áskálódj a múltban, csak a jelennel foglalkozz!

18/f

2012. júl. 2. 15:24
 8/27 anonim ***** válasza:
Nem értem egyáltalán minek mondtál igent ha ezek ennyire zavarnak. Honnan tudok h azok a szerelmek nagyobbak voltak?? Ő mondta v csak bebeszéled magadnak?? Ha ő mondta, mikor mondta?? Ha a kapcsolat elején akkor lehet h azőta már változott. Lehet h irántad nem égett olyan nagy lánggal az elején, de mostmár jobban szeret mint eddig bárkit. Sztem ha nem így lenne akkor nem kérte volna meg 2szer is a kezed.
2012. júl. 2. 15:25
 9/27 A kérdező kommentje:
én csak attól félek, hogy más helyett jobb helye lenne, akiért ugyanannyira tud rajongani, mint azokért lányokért. úgy érzem engem csak azért szeret, mert végre valaki őt is szereti.
2012. júl. 2. 15:25
 10/27 A kérdező kommentje:
más mellett, bocsánat ideges vagyok.
2012. júl. 2. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!