Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bánt, hogy úgy páromnak voltak nagyobb szerelmei is előttem. Tényleg nem jogos?
eljegyzésnek nem mondanám, szimpla lánykérés történt, az még nem ugyanaz. természetesen a házasságot nem mostanában tervezem, csak ha teljesen biztos vagyok benne. főleg mivel alapból nem akartam soha megházasodni, ahhoz túl nagy bizalom kell nálam.
a kapcsolatunk komolyságához nem fér kétségem.
1. Ha annyira kétségtelen lenne a komolysága akkor nem fosnál vadidegen embereknek válaszolni a kérdéseire egy anonim oldalon.
2. Drágám te nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal. Lánykérés az h ő megkéri a kezed ha te erre igent mondasz akkor már jegyben jártok.
Látszik ebből is meg a kérdésedből is az értelmi szinted meg a kapcsolat komolysága. Normális ember ha megkérik a kezét és igent mond akkor nem ilyen baromságokon fogja rágni magát
:DDDDDDDD
köszönöm az egyetlen értelmes válaszolónak a segítséget (36f), ő érdekes módon pontosan megértett. neki ment a plusz, a többieket nem pontoztam! szerencsére nem is számítottam többre, ismerem már ezt az oldalt. érzelmileg elb@szott emberek, meg unatkozó hülyegyerekek gyülekezete :))
ja bocs, egy minuszt mégis kiosztok, a pofátlan drágámozó, szar alaknak, mert nem tudom mi jogon engedi meg magának ezt a hangnemet. :)))
semmit nem tudsz a kapcsolatomról, mert egy kérdésből NEM tudod megítéli milyen a kapcsolatunk. le merem fogadni, hogy sosem fogtok arra a szintre eljutni, ahol mi tartunk. ha meg lenézik az eljegyzésedet, az max azért lehet, mert a házasság még a majd egyszeren kívül nincs is tervben jobban, így tényleg nincs értelme a gyűrűnek. a többéves eljegyzéseknek igazán semmi értelme.
ja és a lánykérés meg az eljegyzés között annyi a különbség, DRÁGÁM, hogy míg előbbinél az én kezemet kéri meg, TŐLEM, szimpla lánykérő köves gyűrűvel (tudom, amerikai marhaság, de akkor is így van), addig az eljegyzésnél egy közös vacsorán a szülőkkel tudatja a szándékát, és tesszük fel mindketten a karikagyűrűt.
remélem segítettem az elborult értelmi szinteden kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!