Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bánt, hogy úgy páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bánt, hogy úgy páromnak voltak nagyobb szerelmei is előttem. Tényleg nem jogos?

Figyelt kérdés
A nagyobb szerelmeket úgy tudnám talán lefordítani, hogy lángolóbbak a miénknél. Nem jobbak, csak olyan ahol jobban izgult, jobban próbált megfelelni, jobban rajongott. Én ezen nem tudok túljutni, mert úgy érzem, hogy így nem lehetek az igazi neki, hiába van a gyűrű az ujjamon. (Másodjára mondtam csak igent.) Próbáltam már vele beszélni erről, de kommunikáció téren nincs a toppon, ráadásul azt mondta, esze ágában sincs összehasonlítgatni minket. Pedig magamat akarom összehasonlítani az exekkel, hanem az ő érzéseit, amit irántunk érzett. Azt mondja ez nem jogos, és ilyet soha nem fog.
2012. júl. 2. 15:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
19. Ezért kérdeztem h hány évesek. Mertugye vannak akik 16-7 évesen azt hiszik h húúúú de nagy szerelemben vannak meg jaj de jó az eljegyzés és akkor felhúzzák a gyűrűt. Közben meg vagy csak dicsekedni akarnak vele v olyanok mint a kérdező h azt sem tudják mit akarnak de olyan jó h el vannak jegyezve. De mint láthatjuk a kérdező semmire nem válaszol. Csak hárít. Sztem pont semmit nem ér a kapcsolatuk. Legalábis annyit biztos nem h eljegyzés kellett volna
2012. júl. 2. 15:55
 22/27 anonim ***** válasza:
szereted őt ,ő is szeret csak éppen boldogok nem vagytok mert ő nem adja meg neked érzelmileg amire vágysz és úgy érzed te sem neki ! ha nem vagy benne biztos ne menj hozzá
2012. júl. 2. 16:01
 23/27 A kérdező kommentje:

eljegyzésnek nem mondanám, szimpla lánykérés történt, az még nem ugyanaz. természetesen a házasságot nem mostanában tervezem, csak ha teljesen biztos vagyok benne. főleg mivel alapból nem akartam soha megházasodni, ahhoz túl nagy bizalom kell nálam.

a kapcsolatunk komolyságához nem fér kétségem.

2012. júl. 2. 16:30
 24/27 anonim ***** válasza:
37%

1. Ha annyira kétségtelen lenne a komolysága akkor nem fosnál vadidegen embereknek válaszolni a kérdéseire egy anonim oldalon.

2. Drágám te nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal. Lánykérés az h ő megkéri a kezed ha te erre igent mondasz akkor már jegyben jártok.

Látszik ebből is meg a kérdésedből is az értelmi szinted meg a kapcsolat komolysága. Normális ember ha megkérik a kezét és igent mond akkor nem ilyen baromságokon fogja rágni magát

2012. júl. 2. 16:34
 25/27 A kérdező kommentje:

:DDDDDDDD

köszönöm az egyetlen értelmes válaszolónak a segítséget (36f), ő érdekes módon pontosan megértett. neki ment a plusz, a többieket nem pontoztam! szerencsére nem is számítottam többre, ismerem már ezt az oldalt. érzelmileg elb@szott emberek, meg unatkozó hülyegyerekek gyülekezete :))

ja bocs, egy minuszt mégis kiosztok, a pofátlan drágámozó, szar alaknak, mert nem tudom mi jogon engedi meg magának ezt a hangnemet. :)))

2012. júl. 2. 16:40
 26/27 A kérdező kommentje:

semmit nem tudsz a kapcsolatomról, mert egy kérdésből NEM tudod megítéli milyen a kapcsolatunk. le merem fogadni, hogy sosem fogtok arra a szintre eljutni, ahol mi tartunk. ha meg lenézik az eljegyzésedet, az max azért lehet, mert a házasság még a majd egyszeren kívül nincs is tervben jobban, így tényleg nincs értelme a gyűrűnek. a többéves eljegyzéseknek igazán semmi értelme.

ja és a lánykérés meg az eljegyzés között annyi a különbség, DRÁGÁM, hogy míg előbbinél az én kezemet kéri meg, TŐLEM, szimpla lánykérő köves gyűrűvel (tudom, amerikai marhaság, de akkor is így van), addig az eljegyzésnél egy közös vacsorán a szülőkkel tudatja a szándékát, és tesszük fel mindketten a karikagyűrűt.

remélem segítettem az elborult értelmi szinteden kicsit.

2012. júl. 2. 16:52
 27/27 anonim ***** válasza:
37%
dr zoidberg
2012. júl. 2. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!