Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bánt, hogy úgy páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bánt, hogy úgy páromnak voltak nagyobb szerelmei is előttem. Tényleg nem jogos?

Figyelt kérdés
A nagyobb szerelmeket úgy tudnám talán lefordítani, hogy lángolóbbak a miénknél. Nem jobbak, csak olyan ahol jobban izgult, jobban próbált megfelelni, jobban rajongott. Én ezen nem tudok túljutni, mert úgy érzem, hogy így nem lehetek az igazi neki, hiába van a gyűrű az ujjamon. (Másodjára mondtam csak igent.) Próbáltam már vele beszélni erről, de kommunikáció téren nincs a toppon, ráadásul azt mondta, esze ágában sincs összehasonlítgatni minket. Pedig magamat akarom összehasonlítani az exekkel, hanem az ő érzéseit, amit irántunk érzett. Azt mondja ez nem jogos, és ilyet soha nem fog.
2012. júl. 2. 15:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, és az első szerelmi kapcsolatomba mindent beletettem, amit csak tudtam, teljesen megtagadtam olykor önmagamat, hogy neki megfeleljek, teljesen feladtam kb minden elvemet, minden személyiségjegyemet, ami neki nem tetszett csak azért, hogy megtartsam őt. a kapcsolat után teljesen üres voltam, azt sem tudtam ki vagyok, és majd' egy év kellett, mire összekaptam magam megint.

én EZT nem fogom többet megcsinálni SENKIVEL. soha többé nem tagadom meg önmagam, soha többé nem fogok a földön kúszni azért, hogy megfeleljek, soha többet nem fogok ilyen nyíltan rajongani, mert egyrészt ráfáztam, másrészt enélkül is lehet teljes értékű kapcsolatot élni.

úgyhogy szerintem nem jogos az emiatti felháborodásod. kétszer kérte meg a kezed, a legtöbben az első visszautasítás után nem is próbálkoznak többször. szeret téged ez a srác, veled akarja leélni az életét, te meg itt azzal foglalkozol, hogy az előző kapcsolataiban hogyan viselkedett? lehet ő is összetört a szakítás után, ahogy én tettem, és nem kell ehhez feltétlen szerelemben szakítani, vagy megcsalás után szakítani.

(megjegyzem attól, hogy elvesz feleségül, meg te hozzámész, nem feltétlen ő az igazi neked sem, meg neki sem te, egyszerűen most így érzi. de ha te meg nem így érzed, akkor minek mész hozzá..?)

2012. júl. 2. 15:27
 12/27 A kérdező kommentje:
azért mondtam igent, mert teljes szívemből szeretem, és nem tudnék mással élni.. alapból nehezen engedek közel magamhoz embereket, de ő minden falat ledöntött szinte.
2012. júl. 2. 15:27
 13/27 anonim ***** válasza:
Komolyan nem értem h mi a hóhérért mondtál igent neki. Most meg itt blamázol. Csak akkor szabadott volna belemenned ha már biztos vagy a dolgodba. amíg ilyen hülyeségekkel törődsz addig ne is kösd le magad nagyon vele, mert lehet h sose lépsz túl ezen és csak vele baszol ki h veled kell lennie
2012. júl. 2. 15:28
 14/27 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt??
2012. júl. 2. 15:29
 15/27 A kérdező kommentje:

rengetegszer próbáltam vele szakítani, de.. maradjunk annyiban h nem bírná elviselni.

nem érzem, hogy túl tudnék jutni ezen, sem azt hogy nélküle tudnék élni.

2012. júl. 2. 15:30
 16/27 A kérdező kommentje:
egy ideje. :) és együtt is élünk régóta, maradjunk ennyiben.
2012. júl. 2. 15:31
 17/27 A kérdező kommentje:

én is tudom, hogy bizonyos szinten túlreagálom. de. EGYÁLTALÁN nem jogos?

mi van ha beállít később valaki, aki sokkal jobban illik hozzá.

2012. júl. 2. 15:33
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

"Idővel a férfiak is visszavesznek a lángból..."

Ez úgy hülyeség, ahogy vagy. Nálam mindig a partner határozta meg a lelkesedésemet, nem az életkorom.

A kérdezőnek pedig azt üzenem, hogy ezt meg kell beszélnie a párjával. Voltam a kérője helyzetében és öröm volt 10 évvel később elválni. Valakinek elég egy "jól elvagyunk" kapcsolat, de valakinek ennél több kell.

Az exfeleségem sosem volt a legnagyobb szerelmem. Volt egy lány, akiért bármikor elhagytam volna. Meg lehet kövezni. (Amúgy nem miatta váltam.)

Jó viszonyítási pont az a lány. Most már csak akkor házasodnék, ha ő sem tudna elcsábítani.

36/F

2012. júl. 2. 15:35
 19/27 anonim ***** válasza:

miért, ha 1%-nyi jogosság van benne, akkor elégedetten mosolyogsz és nagy mellénnyel a pasid képébe vágod? ha még sokat hisztizel ilyesmin, mint egy hülyegyerek, akkor majd szépen otthagy.

amúgy minden szakítást túl lehet élni, elég éretlen hozzáállás az, hogy "nem tudnék nélküle élni". nekem ilyen hozzáállásom 16 évesen volt. minden csak akarat kérdése.

2012. júl. 2. 15:39
 20/27 A kérdező kommentje:
ha úgy van vele, mint a 36F válaszoló az exfeleségével, hagyjon is. mielőbb.
2012. júl. 2. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!