Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Ez az új trend?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja voltunk együtt és egyik napról a másikra dobott egy üzit ezzel: "tudom most utálni fogsz,minden jót" és törölt facebook-ról. Azóta nem hallottam felőle és nem is láttam. Ekkora egy bunkót!
2012. okt. 25. 22:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Na ez jo. Ilyen fas.zkalappal en meg eletemben nem talalkoztam. Baszzus...
2012. okt. 25. 22:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Pazarolt rád egy smst. Te ne tedd! Vagy facebook-on írta? Még jobb...

Igazából annyit tehetsz, hogy nem teszed meg, amit remél, vagyis nem utálod. Egyszerűen tovább lépsz, közömbösen. Egy gonddal kevesebb.

Nem trend. Nem fog vele divatot teremteni.

2012. okt. 25. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
gondolom rászolgáltál, nem hiszem, hogy csak úgy ilyet csinál.
2012. okt. 25. 22:55
 14/15 A kérdező kommentje:
13. nem szolgáltam rá; dolgozom,tanulok és mellette még a jogsit is csinálom.
2012. okt. 25. 23:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Bunkó egy pasi, velem exem úgy szakított hogy levette a facebook kapcsit...és egy haveromtóltudtammeg hogy nemvagyunk kapcsiba :D
2012. okt. 26. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!