Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? és nem bántátok meg? És csak nekem gáz hogy a mai trend az hogy 15-16 évesen vesztik el a szüzességüket? Én az esküvőmig akarok várni mert szerintem ez a legszebb szokás amit valaha hallottam
18 évesen. Nem bántam meg, hogy eddig vártam, ha előtte vesztettem volna el, van saccom, hogy az kivel lett volna (volt 16 évesen egy fél éves kapcsolatom). Ha lefeküdtem volna vele, azt életem végéig bántam volna, ugyanis kiderült róla, hogy egy görény. Akkor utáltam ezért, de most ezerszer is megköszönöm apámnak azt hogy nem engedte, hogy nála aludjak.
Így viszont nincs mit szégyellnem.
Viszont az esküvőig várni szerintem felesleges.
szerinted ki az a barom aki majd két év járás után feleségül vesz téged úgy,hogy két évig zsebhokizik?...
aztán,ha nem is illetek össze szexuálisan akkor meg elválsz...? aztán ott leszel nemszüzen elváltan és 30 éves leszel..:D
egyébként a mai pasik 10% szándékozik csak megnősülni de akkor sem egy ilyen csökött agyu libát akar elvenni aki miatt évekig nem szexelhetne....amúgy meg gondolom az ilyen hülye mint te a szexet a gyerek csinálásra használja nem pedig élvezetből..tehát évente egyszer csak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!