Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mostanában miért ez a trend?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában miért ez a trend?

Figyelt kérdés

Azért szerettem volna feltenni ezt a kérdést, mert manapság nem értem a kortársaimat, sokszor még a barátnőimet sem. Példaként van egy barátnőm, aki összejött egy pasival, aki a tenyerén hordozta, bárhová elvitte, amerre a lány akart menni. Aztán tegnap barátnőm szakított vele azzal az indokkal, hogy unja.

Egy másik ismerősöm pedig összejött egy sráccal, de nem tudja eldönteni, hogy mit is akar tőle. Egyszer szereti, másszor meg fel sem veszi a telefont, ha hívja, vagy ha lemegy hozzájuk a barátja, akkor néha úgy tesz, mintha otthol sem lenne.

Csak azt nem értem, hogy manapság ez miért divat? Nekem is van barátom, de ugyanannyira szeretjük egymást és bármikor számíthatunk a másikra.

17/L

2011. jan. 1. 21:29
 1/4 szamóca. ***** válasza:

no, te szerencsés vagy. de nem mindenki az.

az egy nagyon kedves dolog hogy mindent megtesz a lánynak, de ha emellett semmit nem cisnál magától, az valóban unalmas tud lenni, én megértem.

2011. jan. 1. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez is , hogy kerül a családhoz???
2011. jan. 1. 21:33
 3/4 böiler ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon jó kérdés. Az ex-barátnőmnek az volt a baja, hogy túlságosan figyelmes voltam, képes voltam várni rá a szakadó hóban, hogy ajándékokat vittem, hogy szerettem. Mert igaziból ő nem tud szeretni... Gondoltam akkor b@szd meg... Na, de ilyet nem mondunk hölgyeknek.

17/F

2011. jan. 1. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Ti szeretitek egymást kimondtad a lényeget.

de ezek a kapcsolatok viszont,nincs nála jobb tipúsuak,unjaa csaj,de elvteti magát mert kényelmes kihasználás,érdek,nincs jobb,szamárnak jó lesz,de ezek nem bolod kapcsolatok,nem a szeretetről szólnak,ülnek a kakiban...

2011. jan. 1. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!