Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Ez az új trend?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja voltunk együtt és egyik napról a másikra dobott egy üzit ezzel: "tudom most utálni fogsz,minden jót" és törölt facebook-ról. Azóta nem hallottam felőle és nem is láttam. Ekkora egy bunkót!
2012. okt. 25. 22:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Gec XD az mi?:DD

hívd fel azzal,hogy ez meg mi a f>sz volt?

2012. okt. 25. 22:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem trend!!! Ez egy bunkó volt és hagyd a francba ha ennyit értél neki ne is emészd magad rajta !!
 3/15 Geta96 ***** válasza:
87%
Így jártál, de s*ggfejnek lenni soha nem volt trend. szard le.
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A világ elkorcsosult,valóban.Viszont gerinctelen emberek mindig is voltak,mindig is lesznek.Az exed közéjük tartozik,így aztán élt is az internet adta csodás lehetőségekkel.Nem kár érte.
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Válasszátok csak a nagymenő g*ciket az átlagos, ÉRTELMES srácok helyett, akik a s*ggetek kinyalnák. Köszpusz.
2012. okt. 25. 22:12
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
csak arra voltál jó neki,vagy talált egy jobbat....ilyenek a mai srácok:D
2012. okt. 25. 22:15
 7/15 anonim ***** válasza:
94%

5.valaszolonak

Csak annyit irnek,h ez forditva is igy van. A pasik nagy reszenek a magamutogato,elkenyeztetett r*bancok jonnek be...

Tudom,nem a kerdeshez tartozik...

Amugy csak megvan teloszama...vagy olyan,h ahova egyutt mentetek... Vagy akar suli/munlahely..szerintem szemelyesen hatasosabb lenne!

2012. okt. 25. 22:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezen azért felröhögtem...Mekkora már,így szakítani.Ez jóbb,mint aki facebookon szakított a csajával.Micsoda baromfia lehet...Jó,hát biztos rosz lehet,de tudd be annak,hogy egy hulladék a pasi.
2012. okt. 25. 22:29
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2012. okt. 25. 22:33
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi itt a baj? Ha ismerkedni is lehet a Faszbukkon, akkor szakítani is, nem? :)))

Meg amúgy nem onnan törölt, csak a Faszbukkos ismerősei közül.

2012. okt. 25. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!