Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet túlélni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túlélni egy szakítást?

Figyelt kérdés
a barátom pestre költözik sulija miatt,biztosan szakítunk..igaz szeretjük egymást,de nem lenne jó hogy heti 1x taliznánk.Ilyen kényszerhelyzetben hogyan lehet túlvészelni egy ilyen szakítást??
2009. aug. 8. 19:36
 1/5 anonim válasza:
Szerintem ne szakítsatok!ha tudjátok tartsátok életben a kapcsolatotokat!Csak ennyit tudok mondani!
2009. aug. 8. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig ha szeretitek egymást, akkor nem kellene szakítani. Vannak akik ennél ritkábban találkoznak és mégis kitartanak egymás mellett.
2009. aug. 8. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem ne szakítsatok ha szeretitek egymást.ez lehet az első igazi próbája annak hogy szeretitek e egymást.H a nem szeretnéd azt az egy napot még vele akkor.....de megértem más részről,hogy rossz lenne.H a együtt maradtok vagy még erősebb lesz a köztetek lévő kötödés vagy eltávolodtok egymástól, akkor derül ki ,hogy ő ez az a fiú akivel lenned kell,és ha nem,akkor mindjárt könnyebb a búcsúzás.De remélem hogy ez soha nem történik meg veletek és még jobban szeretitek majd egymást.:) elmondtam mit gondolok,de ti döntötök .. kívánom ,hogy légy boldog,és ne szomorkodj!!
2009. aug. 8. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha hetente tudtok találkozni, az még működhet. Még a 2 hét is. Az utolsó kapcsolatomnak azért lett vége, mert havonta egyszer tudtunk, és csak szenvedtünk, hogy sose lehetünk a másikkal, ha baja van, ha nincs. Előtte lévő távkapcsolatom meg másfél évig tartott, vele 1-2 néha 3 hetente találkoztam. Szerintem azért még próbáljátok meg, működhet.
2009. aug. 8. 22:41
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a bíztatást:) megpróbáljuk,az biztos,remélem menni is fog..:) mongyuk a 2-3 heti találkozást biztos nem élném túl,le a kalappal :-O
2009. aug. 9. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!