Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még is hozzá ment férjhez még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még is hozzá ment férjhez még is hozzám vonzódik? Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
Volt egy kolléganőm akivel jók kijöttünk és ez több volt mint szimpla szimpátia.Hiszen voltak olyan megnyílvánulásai ami arra engettek következtetni hogy vonzódik hozzám és meg is mondta hogy jó pasi vagyok.Szó szerint így mondta,jó pasi vagy csak szemteleneűl fiatal,tény hogy 4 évvel idősebb nálam de tudom hogy én lettem volna neki az ideális partner.A férjével jóban vagyok mert őt is ismerem és volt hogy meghívott hozzájuk mert valamit meg kellett szerelni és én pont értek hozzá.A férjének pont el kellett valahova ugrani és akkor oda jött hozzám és elkezdtünk beszélgetni,és éreztem hogy ez a vizsony még akkor sem változott köztünk,éreztem azt hogy még mindig vonzódik hozzám,ez egyértelmű volt ahogy közeldett hozzám.Egyszer megdicsértem hogy milyen jól néz ki,és volt egy olyan beszólása hogy már mindegy lekéstél....láttam rajta hogy szenved az egész miatt,és ezt nem azért mondom mert ezt akarom belelátni,de valóban utánna furcsa volt a vizsonyunkLáttam rajta mintha bánna valamit,és hogy vaójában nem így akart dönteni...tudom hogy az játszott közre hogy a férje orvos és nem kevés pénzel rendelkezik,és tudom hogy ez nagy szerepet játszott hogy hozzá ment.Ha találkozik az ismerőseimmal,akkor mindig érdeklődik utánnam,és mindig a nő ügyeimről kérdez,édesanyámat is ismeri és tőle is mindig kérdezi a nő ügyeimet.Nyílván ha szimpla barátként tekíntene rám akkor nem kérdezne ilyeneket.Szerintetek rosszul látom a dolgot?Én tényleg nem akarok dolgokat belelátni nem az a típus vagyok,de itt minden jel arra mutat még évek múltával is,hogy valójában a férfi én vagyok a számára és mindig is én voltam,csak én nem rendelkeztem akkoriban akkora annyagi erőfórrással hogy hülyén fogalmazzak.De mint férfi bejöttem neki és a mai napig bejövök neki ezt tudom és tény...
2012. okt. 21. 10:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

ma 10:41

Ismertük egymást!Jobban ismert engem mint a férjét,hsizen velem nap mint nap együtt dolgoztunk!Rengeteg beszéltünk egymással és azt mondják ha a munkába kijön két ember akkor nagy valószínűséggel az életben is.Soha semmi nézeteltérés nem volt közünk.Ismertük egymást eléggé ahhoz hogy kialakúljon egy kapcsolat,én sha nem játszottam meg magam elött és nem is lett volna rá módom,hiszen volt hogy 10 órákat dolgoztunk együtt.Én azt gondolom hogy a férje egy menekvés volt,mert ő nem éppen jó modú családból származik,az apja egy alkoholista aki mindig is sz@rt rá!Nekem mindent elmondott,szinte mindent tudok róla!

2012. okt. 21. 10:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Most hirtelen nem olvastam végig. De azért szerintem belőled most egy elég nagy lila köd is beszél. Nagyon beleélted magad ebbe az egészbe ahogy látom.

És lehet tényleg így van, DE nem feltétlenül, csak persze gondolom te szeretnéd hogy így legyen, vágysz rá, mindig is szeretted csak buta voltál, éés nem mondtad. Aztán most persze hogy azt gondolod, meg próbálod mindennel bemagyarázni hogy de ő igenis téged szeret.

Manapság amúgy is sok válás van, szóval.. másfelől meg, lehet azért csókolt meg mert vonzza az izgalom, hogy más férfival van, meg szóval röviden amit általában a megcsalásnál, az a bizsergés, izgalom, vagy amikor titokban csináljátok. Lehet összejönne veled, de lehet hogy akkor meg más pasikat csókolgatna helyetted.

Nem tudom, csak a lehetőségeket nézem.

2012. okt. 21. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!