Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is hozzá ment férjhez még is hozzám vonzódik? Ez hogy lehet?
ma 10:41
Ismertük egymást!Jobban ismert engem mint a férjét,hsizen velem nap mint nap együtt dolgoztunk!Rengeteg beszéltünk egymással és azt mondják ha a munkába kijön két ember akkor nagy valószínűséggel az életben is.Soha semmi nézeteltérés nem volt közünk.Ismertük egymást eléggé ahhoz hogy kialakúljon egy kapcsolat,én sha nem játszottam meg magam elött és nem is lett volna rá módom,hiszen volt hogy 10 órákat dolgoztunk együtt.Én azt gondolom hogy a férje egy menekvés volt,mert ő nem éppen jó modú családból származik,az apja egy alkoholista aki mindig is sz@rt rá!Nekem mindent elmondott,szinte mindent tudok róla!
Most hirtelen nem olvastam végig. De azért szerintem belőled most egy elég nagy lila köd is beszél. Nagyon beleélted magad ebbe az egészbe ahogy látom.
És lehet tényleg így van, DE nem feltétlenül, csak persze gondolom te szeretnéd hogy így legyen, vágysz rá, mindig is szeretted csak buta voltál, éés nem mondtad. Aztán most persze hogy azt gondolod, meg próbálod mindennel bemagyarázni hogy de ő igenis téged szeret.
Manapság amúgy is sok válás van, szóval.. másfelől meg, lehet azért csókolt meg mert vonzza az izgalom, hogy más férfival van, meg szóval röviden amit általában a megcsalásnál, az a bizsergés, izgalom, vagy amikor titokban csináljátok. Lehet összejönne veled, de lehet hogy akkor meg más pasikat csókolgatna helyetted.
Nem tudom, csak a lehetőségeket nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!