Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is hozzá ment férjhez még is hozzám vonzódik? Ez hogy lehet?
Igen, valószínű, hogy vonzódik hozzád. De hogy te lettél volna-e számára az ideális férfi, ezt butaság kijelenteni.
Attól, hogy valaki házas, nem fogadott vakságot, más is tetszhet neki, időnként kísértésbe is eshet, akár férfi, akár nő. A gond akkor van, ha nem tud hűséges maradni a társához, de úgy látom, itt ilyenről még szó sincs.
ma 10:21
Én végig ott voltam a képben..egyszer találkoztunk egy szórakozó helyen és ott volt a férje is amiről én nem tudtam.Álltam a púltnál és oda jött a lány és megcsókolt,utánna vettem észre hogy ott a férje is.Akkor esett le,hogy mi is van valójában.Én tudom hogy arra várt hogy lépjek,mert valójában nem őt akarta hanem angem és láttam hogy nagyon sokszor veszekednek.De tudom hogy annak idején nem voltam elég magabiztos mert nem volt elég pénze és tény akkor még fiatal volt.Ez volt 6 éve de a mai napig ugyan úgy érdeklődik írántam.Azt hozzá tenném a csókkal kapcsolatban hogy nem egy ri.banc fajta lányról beszélünk,sokszor úgy éreztem hogy ettől a férfitől menekűlne legszívesebben,de valami még is ott tartja,és ez a valami a pénz volt és az hogy ő orvos.Ebben biztos vagyok!!Eltelt azóta 6 év és ugyanaz van köztünk és bár én már nem dolgozom ott,de mindig kérdezi hogy mivan velem,de nem csak szimplán,hanem a nő ügyeimre is rákérdez.
Harmadszor is nekifutok, kicsit kómás vagyok még :)
Szóval, ha akkor feküdtetek le egymással, amikor ők nem voltak együtt, akkor pusztán az is lehet a dolog mögött, hogy megkísértette a múlt. Oka van annak, amiért hozzáment végül feleségül. Lehet mögötte az is, amit te írtál, az egzisztencia, de lehet rájött, hogy tényleg őt szereti, ő neki a jövő. Igazából, hogy ezt meglehessen mondani, a kettejük kapcsolatát kéne látni.
Akkor valószínű, hogy az van, amit írtál...
Szeretnél valamit tenni az ügyben?
ma 10:28
Én tudom hogy az egzisztencia a volt a döntő,nem mondom hogy nem szerette de nem úgy mind engem.Sokt közre játszott a dokorbácsi a név elött ezt tudom!!
voltam elég magabiztos mert nem volt elég pénze és tény akkor még fiatal volt
mármint mert nem volt elég pénzem ezt akartam írni
mennyire ismeritek egymást a nővel? mármint úgy értem, hogy csak felszínesen, vagy tényleg? biztos vonzódik hozzád de ez adódhat csak abból is hogy "képzeletben" passzoltok egymáshoz, de igazából... nem tudhatjátok. erre a nagy izgalmas semmire meg nem fogja otthagyni a férjét, akihez mellesleg valószínű nem véletlenül ment hozzá.
ha viszont tényleg ismeritek egymást és tudja mire számíthatna veled (nem ez jön le az írásodból) akkor meg beszéljétek meg. felejtsd el szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!