Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még is hozzá ment férjhez még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még is hozzá ment férjhez még is hozzám vonzódik? Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
Volt egy kolléganőm akivel jók kijöttünk és ez több volt mint szimpla szimpátia.Hiszen voltak olyan megnyílvánulásai ami arra engettek következtetni hogy vonzódik hozzám és meg is mondta hogy jó pasi vagyok.Szó szerint így mondta,jó pasi vagy csak szemteleneűl fiatal,tény hogy 4 évvel idősebb nálam de tudom hogy én lettem volna neki az ideális partner.A férjével jóban vagyok mert őt is ismerem és volt hogy meghívott hozzájuk mert valamit meg kellett szerelni és én pont értek hozzá.A férjének pont el kellett valahova ugrani és akkor oda jött hozzám és elkezdtünk beszélgetni,és éreztem hogy ez a vizsony még akkor sem változott köztünk,éreztem azt hogy még mindig vonzódik hozzám,ez egyértelmű volt ahogy közeldett hozzám.Egyszer megdicsértem hogy milyen jól néz ki,és volt egy olyan beszólása hogy már mindegy lekéstél....láttam rajta hogy szenved az egész miatt,és ezt nem azért mondom mert ezt akarom belelátni,de valóban utánna furcsa volt a vizsonyunkLáttam rajta mintha bánna valamit,és hogy vaójában nem így akart dönteni...tudom hogy az játszott közre hogy a férje orvos és nem kevés pénzel rendelkezik,és tudom hogy ez nagy szerepet játszott hogy hozzá ment.Ha találkozik az ismerőseimmal,akkor mindig érdeklődik utánnam,és mindig a nő ügyeimről kérdez,édesanyámat is ismeri és tőle is mindig kérdezi a nő ügyeimet.Nyílván ha szimpla barátként tekíntene rám akkor nem kérdezne ilyeneket.Szerintetek rosszul látom a dolgot?Én tényleg nem akarok dolgokat belelátni nem az a típus vagyok,de itt minden jel arra mutat még évek múltával is,hogy valójában a férfi én vagyok a számára és mindig is én voltam,csak én nem rendelkeztem akkoriban akkora annyagi erőfórrással hogy hülyén fogalmazzak.De mint férfi bejöttem neki és a mai napig bejövök neki ezt tudom és tény...
2012. okt. 21. 10:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni hogy egyszer lefeküdtünk egymással...de akkor az éppen jelenlegi férjével még nem voltak házasok és éppen szakítás volt köztük.
2012. okt. 21. 10:18
 2/12 anonim ***** válasza:

Igen, valószínű, hogy vonzódik hozzád. De hogy te lettél volna-e számára az ideális férfi, ezt butaság kijelenteni.

Attól, hogy valaki házas, nem fogadott vakságot, más is tetszhet neki, időnként kísértésbe is eshet, akár férfi, akár nő. A gond akkor van, ha nem tud hűséges maradni a társához, de úgy látom, itt ilyenről még szó sincs.

2012. okt. 21. 10:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezek szerint több is volt, így más a helyzet. Valszeg tényleg nem a férje az igazi számára.
2012. okt. 21. 10:23
 4/12 A kérdező kommentje:

ma 10:21

Én végig ott voltam a képben..egyszer találkoztunk egy szórakozó helyen és ott volt a férje is amiről én nem tudtam.Álltam a púltnál és oda jött a lány és megcsókolt,utánna vettem észre hogy ott a férje is.Akkor esett le,hogy mi is van valójában.Én tudom hogy arra várt hogy lépjek,mert valójában nem őt akarta hanem angem és láttam hogy nagyon sokszor veszekednek.De tudom hogy annak idején nem voltam elég magabiztos mert nem volt elég pénze és tény akkor még fiatal volt.Ez volt 6 éve de a mai napig ugyan úgy érdeklődik írántam.Azt hozzá tenném a csókkal kapcsolatban hogy nem egy ri.banc fajta lányról beszélünk,sokszor úgy éreztem hogy ettől a férfitől menekűlne legszívesebben,de valami még is ott tartja,és ez a valami a pénz volt és az hogy ő orvos.Ebben biztos vagyok!!Eltelt azóta 6 év és ugyanaz van köztünk és bár én már nem dolgozom ott,de mindig kérdezi hogy mivan velem,de nem csak szimplán,hanem a nő ügyeimre is rákérdez.

2012. okt. 21. 10:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Harmadszor is nekifutok, kicsit kómás vagyok még :)

Szóval, ha akkor feküdtetek le egymással, amikor ők nem voltak együtt, akkor pusztán az is lehet a dolog mögött, hogy megkísértette a múlt. Oka van annak, amiért hozzáment végül feleségül. Lehet mögötte az is, amit te írtál, az egzisztencia, de lehet rájött, hogy tényleg őt szereti, ő neki a jövő. Igazából, hogy ezt meglehessen mondani, a kettejük kapcsolatát kéne látni.

2012. okt. 21. 10:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Akkor valószínű, hogy az van, amit írtál...

Szeretnél valamit tenni az ügyben?

2012. okt. 21. 10:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Én azt vettem észre hogy a férje nem tiszteli őt annyira,inkább ő várta el hogy ő nézzen rá fel mert ő a nagy doktorbácsi.Viszont bennem valami mást látott,ami valójában kellene neki.
2012. okt. 21. 10:29
 8/12 A kérdező kommentje:

ma 10:28

Én tudom hogy az egzisztencia a volt a döntő,nem mondom hogy nem szerette de nem úgy mind engem.Sokt közre játszott a dokorbácsi a név elött ezt tudom!!

2012. okt. 21. 10:32
 9/12 A kérdező kommentje:

voltam elég magabiztos mert nem volt elég pénze és tény akkor még fiatal volt

mármint mert nem volt elég pénzem ezt akartam írni

2012. okt. 21. 10:33
 10/12 anonim ***** válasza:

mennyire ismeritek egymást a nővel? mármint úgy értem, hogy csak felszínesen, vagy tényleg? biztos vonzódik hozzád de ez adódhat csak abból is hogy "képzeletben" passzoltok egymáshoz, de igazából... nem tudhatjátok. erre a nagy izgalmas semmire meg nem fogja otthagyni a férjét, akihez mellesleg valószínű nem véletlenül ment hozzá.

ha viszont tényleg ismeritek egymást és tudja mire számíthatna veled (nem ez jön le az írásodból) akkor meg beszéljétek meg. felejtsd el szerintem

2012. okt. 21. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!