Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? :S Lent bövebben

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? :S Lent bövebben

Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe bele szerettem. Apum anyum ismeri.. Én 15 vagyok a fiú meg 19. ismeri az egész családom de szinte senki nem örül neki, hogy ő meg én.:S Apukámmal még nem beszéltem de őt várom haza és még nem jött meg. Szerintetek miért tilták ha eddig mindig megendegtél? Szüleim is ismerik meg minden.. El is annak. Rég óta ismerjük egymást. 6 napja járunk és tegnap valltam be az anyukámnak h járok vele.. Délután azt mondta hogy oké megendegi de egy dolog miatt nem örül neki. Gyorsanhajtott kocsival és 90.000 rel megbüntették és még nem fizette ki. Állása van. 3 hónapot kap ha nem fizeti ki. De hétfőn megy rendezni a rendőrséggel. Szerintetek apukám is tiltani fogja? Apukámmal jobban meglehet beszélni a dolgokat.. Viszont este anyukámmal találkoztam a boltnál és a barátnőjével volt akinek van 2 lánya.. 18 éves az egyik és ő nem pasizik.. És anyámat lebeszélte arról h engedje.. és igy anyum nem örül.. meg anyumat biztatja hogy engem anyu verjen el pálcával meg fenyitsen be meg elhordott anyám elött mindennek. (Szűz vagyok) azt mondta hogy nekem csak a fa* kell. A Fiúnak meg egy kur*s.. Mit tegyek?
2009. aug. 7. 12:23
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Amúgy azt mondta hogy a szexet késöbb akarja mondtam neki örülök neki. Azt mondta nem akarja elsietni meg ő komolyan gondolja de a tanulásra is figyeljek oda ha vele leszek..
2009. aug. 7. 12:27
 2/12 anonim ***** válasza:

6 nap az nem sok idő... én a helyedben csak egy minimum 1 éves kapcsolatnak adnám oda a szüzességem :)

Csak egy baráti tanács volt

2009. aug. 7. 12:33
 3/12 anonim ***** válasza:

Osztálytársam és barátja között több év van, emiatt nem kell aggódnod, hogy azért nem engedik, mert pedonak nézik.

Elég sajnálatos, hogy apud és anyud így áll a dologhoz...

"Az én fiam azzal jár, akit a szíve választ..." by Fankadeli

Külső alapján meg nem lehet megítélni, hogy most tényleg csak egy bas_ásra kellessz, vagy mégsem... Meg mi az hogy anyád azt mondja hogy neked csak egy fa_z kell? Hogy képzeli? Istenem... Ilyen szülőt... Te jó isten... Azt ne ő döntse már el...

Szüzességed meg ne add oda csak minimum fél év után!

2009. aug. 7. 12:39
 4/12 anonim válasza:

Itt nem feltétlenül a szüzesség elvesztéséről van szó, hanem a család vagyis anyuka féltéséről a párkapcsolattal kapcsoilatban.

A gyorshajtás nem egy jó pont, lehet azért félt, h ha beülsz mellé akkor is gyorsan hajt és baj lehet belöle pl baleset. Én ezért nem adnék ilyen fiatal fiúknak jogsit felelőtlen!

2009. aug. 7. 12:41
 5/12 A kérdező kommentje:

de volt olyan h 7 év volt a pasim és én köztem.. 7 hónap után szakitottunk mert elromlott a kapcsolat és megbeszétük barátok leszünk..

Anyukámék birták..

2009. aug. 7. 12:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Anyukám barátnöje beszélt anyum helyett. meg az utcán hordott el h csoró leszek meg verni fog a Viktor (Aki nekem most tetszik)
2009. aug. 7. 12:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Kérdező:

"És anyámat lebeszélte arról h engedje.. és igy anyum nem örül.. meg anyumat biztatja hogy engem anyu verjen el pálcával meg fenyitsen be meg elhordott anyám elött mindennek"

Már ne is haragudj, én pasi vagyok, és fordított helyzetben ha így alázna apám előtt, hogy csak a punci kell, meg ilyenek én biztos betennék egyet a szeme alá, hogy képzeli, én biztos nem hagytam volna, ha vizsont nem mered megütni (érthető) minimum egy akkora osztás!

A pasit meg elég sokszor elhívnám, hogy lássák, hogy nem egy állat gyorshajtó, akivel felcsavarodnál egy fára

2009. aug. 7. 14:42
 8/12 A kérdező kommentje:

De nem üthetem se szólhatok be mert anyám bnöje.. de semmi köze hozzá sztem.. ma apu haza ért és adott egy pofont és menni akar a Viktorhoz..:S Mit tegyek?:S

meg akarja verni..:S

Mért nem értik meg hogy ő kell?:S

Soha nem volt még ilyen:S

Viktor meg nem fél tőle:S

2009. aug. 7. 16:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Őszintén? Én se félnék!

Ha tényleg szeretitek egymást már csak azért is viseld el ezeket, aztán szép lassan belátják szüleid, hogyha ennyire ragaszkodtok egymáshoz, hogy képes a barátod elveretni magát (ne üssön vissza, csak védekezzen!!) akkor hagynak, tapasztalat, unokatesóm 16 évesen 30 éves pasival volt ugyanez. Kitartás ... :)

2009. aug. 7. 19:28
 10/12 A kérdező kommentje:
És mi van ha pl fogva vagyok tartva? Nem tarthatom a kapcsolatot.. De mi mégis titokban levelezünk.. Nyáron le se mehetek már..
2009. aug. 7. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!