Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan pasikhoz szól a kérdésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan pasikhoz szól a kérdésem, akik nagyon nehezen találnak barátnőt. Ez miért jött ki így?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt a gyakorin, hogy vannak pasik, akik nem túl népszerűek, alig van pénzük, nem néznek ki jól, de nagyon szeretnének barátnőt és ha lenne elég sokra tartanák.

Én összejöttem egy ilyen pasival, mert ugye biztos jobban megbecsül, jobban megért, szeret. Csúnyán lett vége, egy idő után nem érdekeltem, kihasznált. Ezt miért? Ha veletek lenne így, nektek mi adna okot arra, hogy eldobjátok a barátnőtöket, aki nehezen, hosszú idő után lett nektek?

2012. okt. 15. 20:57
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
21:27 nálam pontosan így volt. :)
2012. okt. 15. 21:31
 22/37 anonim ***** válasza:

Hidd el hogy lesz rá lehetősége...megnő az önbizalma, jobb lesz a kisugárzása idővel, és ez mindenkit vonz.

Az a baj hogy csak a szerelembe volt szerelmes, és erre az elején nem de utána rájött.. és most keresem az igazit címszó alatt akar mindenkivel lefeküdni.

2012. okt. 15. 21:33
 23/37 anonim ***** válasza:

En melozok nem hagyok magamnak sok szabad idot ha meg van megyek a hegyekbe ami szamomra a nyugalom szigete

de nincs is szuksegem bnore es komoly kapcsolatra

2012. okt. 15. 22:09
 24/37 anonim ***** válasza:
Hát gyak én is ilyen pasi vagyok..de ez persze lerágott csont és már nekem is unalmas még írnom is róla... csak nekem eddig még nem volt szerencsém normális nőhöz, csak olyanhoz aki találkozni nem akart, de kihasználni érzelmileg meg a végletekig kihasznált, h aztán egy másikat válasszon 3.5 hónap eltelte után! De gondolom ez kb mindenkit hidegen hagy..meg nem is olvassa már ezt a kérdést sem senki..:( Ez van...a rendes srácok mindig megszívják!
2012. okt. 16. 01:41
 25/37 anonim ***** válasza:
8%
21:27 Éppen ezért írom, h ha tényleg szerette volna a kérdező a srácot, akkor megszépült volna a szemében, tehát nem írta volna azt, h nem néz ki jól.
2012. okt. 16. 07:48
 26/37 anonim ***** válasza:
De az, hogy tudja jól, a nagy átlag szemében a pasija nem néz ki jól (főleg mert egykor neki sem tetszett), még nem azt jelenti, hogy neki nem dobbant meg a szíve, amikor ránézett. Én is tudom, hogy a pasim a világ szemében kicsit testesebb és teljesen átlagos(világéletemben a vékonyakra buktam), mégis bizsereg a testem, ha csak elképzelem, hogy hozzábújok. ettől függetlenül, még mindig látom hogy sörhasa van, na és?
2012. okt. 16. 09:41
 27/37 anonim ***** válasza:
De nem azt írta, h azért jött össze, mert neki tetszett, hanem mert biztos jobban megbecsüli. Ilyen alapon egy lány nem tud beleszeretni senkibe, ahogy egy csúnya srácba se tud soha senki beleszeretni egyébként sem.
2012. okt. 16. 09:47
 28/37 anonim ***** válasza:

"Ez miért jött ki így?"

Mert a mérce magasan van, és nem vagyok hajlandó engedni abból a szintből!

2012. okt. 16. 10:21
 29/37 anonim ***** válasza:
59%-ost hagyjátok a francba, az egy nyomorék, itt sír évek óta. :DDDD
2012. okt. 16. 10:51
 30/37 anonim ***** válasza:

Miért jött ki így?

Mert nincs sok lóvéjuk és fekete BMW-jük, ami nektek kellene.

Miattatok meg az elvárásaitok miatt. Hát ezért.

2012. okt. 16. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!