Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan pasikhoz szól a kérdésem, akik nagyon nehezen találnak barátnőt. Ez miért jött ki így?
Sokszor olvasom itt a gyakorin, hogy vannak pasik, akik nem túl népszerűek, alig van pénzük, nem néznek ki jól, de nagyon szeretnének barátnőt és ha lenne elég sokra tartanák.
Én összejöttem egy ilyen pasival, mert ugye biztos jobban megbecsül, jobban megért, szeret. Csúnyán lett vége, egy idő után nem érdekeltem, kihasznált. Ezt miért? Ha veletek lenne így, nektek mi adna okot arra, hogy eldobjátok a barátnőtöket, aki nehezen, hosszú idő után lett nektek?
Hidd el hogy lesz rá lehetősége...megnő az önbizalma, jobb lesz a kisugárzása idővel, és ez mindenkit vonz.
Az a baj hogy csak a szerelembe volt szerelmes, és erre az elején nem de utána rájött.. és most keresem az igazit címszó alatt akar mindenkivel lefeküdni.
En melozok nem hagyok magamnak sok szabad idot ha meg van megyek a hegyekbe ami szamomra a nyugalom szigete
de nincs is szuksegem bnore es komoly kapcsolatra
"Ez miért jött ki így?"
Mert a mérce magasan van, és nem vagyok hajlandó engedni abból a szintből!
Miért jött ki így?
Mert nincs sok lóvéjuk és fekete BMW-jük, ami nektek kellene.
Miattatok meg az elvárásaitok miatt. Hát ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!