Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan pasikhoz szól a kérdésem, akik nagyon nehezen találnak barátnőt. Ez miért jött ki így?
Sokszor olvasom itt a gyakorin, hogy vannak pasik, akik nem túl népszerűek, alig van pénzük, nem néznek ki jól, de nagyon szeretnének barátnőt és ha lenne elég sokra tartanák.
Én összejöttem egy ilyen pasival, mert ugye biztos jobban megbecsül, jobban megért, szeret. Csúnyán lett vége, egy idő után nem érdekeltem, kihasznált. Ezt miért? Ha veletek lenne így, nektek mi adna okot arra, hogy eldobjátok a barátnőtöket, aki nehezen, hosszú idő után lett nektek?
Mennyire vagytok fiatalok?
Próbálta azóta már visszakönyörögni magát?
1: huszonévesek vagyunk, nem próbálta.
2: nem duma
Mert eddig nem volt lehetőségük kiéli magukat. Sóvárogtak egy barátnő után, annyira hiányzott nekik hogy azt hitték ha lesz azt életük végéig megbecsülik...aztán lett,elvesztették a szüzességüket, és rájöttek hogy igazából ez az egész túl jó dolog és ők túl jó pasik ahhoz hogy leragadjanak egy nőnél. Mindegyiknek megnő az önbizalma....
Olyan pasit kell keresni, aki a végigdugomavárost szindrómán már túl van, nem olyat akiben meg se fordul a gondolat. Mert a pasik 99%-nak igenis szüksége van egy ilyen korszakra...
És persze most gondolom jönnek a szerető szűzfiúk, akik igazából amint szereznek egy barátnőt ugyanilyenek lesznek. :/ Ha ez megnyugtat: én is így jártam. Ez az egy dolog ami miatt szűz fiúval soha többet...
Kedves 59%-os!
Tudományosan bizonyított tény, hogy a szerelem nevű kémiai reakció hatására a másik úgymond "megszépül" a szemünkben, akkor is, ha előtte nem tartottuk annak. A szervezet olyan feromonokat termel, amelyek kölcsönhatásba lépnek az illetőével, és vonzónak tűnik majd, tökmindegy, hogy néz ki.
Ismétlem, tudományosan bebizonyított tény. Nyilván, a hozzád hasonló lelkibetegeknek a tény szó is kevés, erre is van egy kifogásuk, de a biztonság kedvéért megpróbálkoztam vele, hátha eljut az agyadig,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!