Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan pasikhoz szól a kérdésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan pasikhoz szól a kérdésem, akik nagyon nehezen találnak barátnőt. Ez miért jött ki így?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt a gyakorin, hogy vannak pasik, akik nem túl népszerűek, alig van pénzük, nem néznek ki jól, de nagyon szeretnének barátnőt és ha lenne elég sokra tartanák.

Én összejöttem egy ilyen pasival, mert ugye biztos jobban megbecsül, jobban megért, szeret. Csúnyán lett vége, egy idő után nem érdekeltem, kihasznált. Ezt miért? Ha veletek lenne így, nektek mi adna okot arra, hogy eldobjátok a barátnőtöket, aki nehezen, hosszú idő után lett nektek?

2012. okt. 15. 20:57
1 2 3 4
 1/37 LeftBehind ***** válasza:
94%
Tudod vannak akik a "nem jövök be a csajoknak" dumával magyarázzák,hogy irdatlan,beképzelt gyökerek.Te sajnos egy ilyet fogtál ki.
2012. okt. 15. 20:59
 2/37 anonim ***** válasza:
kérdező én ilyen vagyok,minden csaj bunko undo kvelem. Külsőm miatti tél meg rossznak,meg hülyének. kevés az a lány aki szerelemből imádnak engem,élőbe társaságba félénk vagyok
2012. okt. 15. 21:00
 3/37 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy miért nem talál magának barátnőt... ő lehet azért, mert egy tajparaszt úgy átlagosan, csak előtted jól palástolta... Egészségére.
2012. okt. 15. 21:02
 4/37 anonim ***** válasza:
Biztosan azért, mert érezte, h nem szereted, csak szánalomból vagy vele.
2012. okt. 15. 21:04
 5/37 A kérdező kommentje:
Számomra az a nehezen érthető, hogy ha nagy nehezen hosszú idő után összejött neki egy lány, akkor már miért nem vigyáz rá egy picit?:( Nem hiszem, hogy oylan rossz parti voltam amúgy.
2012. okt. 15. 21:06
 6/37 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Nem nézek ki jól és nagyon kisfiús az arcom. Én úgy gondolom h az ilyenek a seeggfejek. Nem inkább örülnének, megbecsülnék azt ami nekem soha nem sikerül.
 7/37 anonim ***** válasza:

Csak attól nem lesz valaki jó ember, hogy szenvedett attól, hogy sikertelen a nőknél.

Általában persze egy ilyen fiú jobban megbecsüli a barátnőjét, de vannak kivételek. Egyet pl. te is ismersz.

8/37 A kérdező kommentje:
Utolsónak: nem szánalomból voltam vele, beleszerettem. Nem is kicsit.
 9/37 A kérdező kommentje:
Mégsem utolsónak, azóta írt más is. :)
2012. okt. 15. 21:07
 10/37 anonim ***** válasza:
Elhiszem. De akkor is. Mit csibált h beleszerettél??
2012. okt. 15. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!