Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, és szégyenlem magam. De nem akarom elmondani neki. ti mit tennétek?
Lassan egy éve van párom,akit komolyan nagyon szeretek.Életem első szerelme,semmi pénzért nem hagynám el.
De sokat ittam,és egy fiú szájoncsókolt..Körülbelül 3 másodperc lehetett az egész,mert ellöktem magamtól,utána sírtam neki,hogy hogy tehetett ilyet,hiszen jóban voltunk,és tudja nagyon jól hogy szerelmes vagyok a páromba.De ha elmondom neki,vagy elhagy,vagy sosem lesz olyan a kapcsolatunk mint régen.Most nincs itthon,dolgozik már másfél hónapja,nem is találkozhatunk,mert messze van,de jön haza nemsokára.Bűntudatom van,de tudom,hogy ha nem mondom el,nem fog kitudódni.Én nem akartam ilyet csinálni,nem is védem magam azzal,hogy a fiú csókolt meg.De a pofámról a bőr lesül..fáj,mert megígértem neki hogy hazavárom,nem csalom meg.Ti mit tennétek?Nyugodtan mondjátok el a véleményetek,de kérlek ne ribancozzatok...
Mondjam el és szakítsunk ?
Értelmezted a kérdésemben,hogy szerelmes vagyok?
Ő jelenti nekem a Mindent...
Ennyire nem tudsz olvasni, utolsó?
Ha nem csókoltad vissza akkor egyszerűen rád erőszakoltok egy röpke csókot. Ez nem megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!