Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet!? :S
Tegnap este elmentem pár haverral a tegnap esti tűzijátékra, a barátnőm nem tudottjönni, mert dolgozott. Ott volt 3 haverom és a csajom legjobb barátnője. Sokat beszélgettünk, aztán tűzijáték közben lesmárolt a csaj. Utána felmentem hozzá és szeretkeztünk. Nagyon jó volt vele, de nem tudom mit tegyek... Hívtam többször, hogy mi legyen, de nem vete fel. Írtam neki mailt, nem reagált rá, pedig láttam, hogy online van. Mit tegyek?:S
24F
Szép kis "legjobb barátnő"! :/
Neked is lehetett volna több eszed, hogy nem pont vele csalod meg a barátnőd! Ez tuti ki fog derülni...oda a barátságuk és a Te kapcsolatod is!
most már úgyis mindegy
ha most megcsaltad akkor lehet, hogy legközelebb is ez lesz
vagy elmondja neki a csaj vagy nem, az is lehet, hogy te mondod el mert bűntudatod lesz
de ha megcsaltad akkor valószínűleg nem szereted, inkább szakíts vele és akkor később legalább nem fog szenvedni melletted
ha van egy kis esze akkor ő szakít veled mielőtt te tennéd...
Szerinted?
Szép kis legjobb barátnő ... Rendezzék le egymás között te meg mindkettőt hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!