Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17-23 éves fiúk! Örülnétek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-23 éves fiúk! Örülnétek ha egy lány így kezdeményezne?

Figyelt kérdés

Elkérné a mobilotokat, mert az övé "lemerült", elküldene a saját számára egy SMS-t, azzal a szöveggel, hogy szeretne megismerni és úgy adná vissza, hogy az elküldött üzeneteknél legyen megnyitva.

Vagy átadna egy névjegykártyát és örülnék ha ezt eltennéd szöveggel.

Ma láttam egy iszonyat helyes fiút, a buszra várt, de mégis mit tehettem volna, hogy megismerjem? Cigit nem kérek, mert nem dohányzom és lehet nem is lenne szimpatikus egy dohányzó lány neki. Időt megkérdezem akkor meg megmondja és jól van... :D

21/l

2012. okt. 10. 19:52
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Egyéb ötleteket várok ami tetszene nektek. :)
2012. okt. 10. 20:15
 12/26 anonim ***** válasza:
Kb. nem lenne semmi értelme. Visszaadod a telefont, első dolgom ránézni a kijelzőre. Te meg ott állsz velem szemben. Akkor egyszerűbb ha elmondod amit szeretnél és az én egyenlegem is annyi marad mint előtte :)
2012. okt. 10. 20:17
 13/26 A kérdező kommentje:
Nekem ehhez nincs bátorságom... Egy hang nem jönne ki a torkomon... Csoda, hogy ennyire rá tudnám venni magam, de ma annyira tetszett. Csak leültem egy közeli padra és néztem mikor megy el a busza. >.<
2012. okt. 10. 20:23
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem tartanátok egy rámenős némbernek? Szerintem nem szerencsés ha a nő kezdeményez, mert azt a hatást kelti, hogy nem kell őt meghódítani, nincs benne a férfiban, hogy ő szerezte, vigyáz rá. Meg ha van barátnője akkor égés.
2012. okt. 10. 20:27
 15/26 anonim ***** válasza:
Dehogy is :) Szerintem aranyos.Röhögnék egyet és beszélgetnék veled :D
2012. okt. 10. 20:29
 16/26 anonim ***** válasza:
Sebaj, legfeljebb mindketten zavartan pislognánk és ugyanolyan mértékben pirulnánk el :)
2012. okt. 10. 20:29
 17/26 anonim ***** válasza:
Miért lenne rámenősség? Nem konkrétan személyed ellen intézem mostani szavaimat, de a nők állandóan az egyenjogúságukat hangoztatják. Akkor a kezdeményezésnél miért felejtik ezt el? :)
2012. okt. 10. 20:35
 18/26 A kérdező kommentje:
Akkor egyenjogúak amikor már megvan a párkapcsolat, a kezdeményezés legyen a férfié, máskülönben nem értékel később... Bár úgy sem ha meg sem ismer. xD
2012. okt. 10. 20:41
 19/26 anonim ***** válasza:

Most megfoglak! ;)

Hogyan várod el, hogy bárki is kezdeményezzen Nálad, ha nem tudja, hogy mik a Te szándékaid? Ábrándozhatsz rólam és szimpatizálhatsz velem nyugodtan, de ha nem mutatod ki semmilyen formában, akkor miként vegyelek észre? Hmm? :)

2012. okt. 10. 20:45
 20/26 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos lány lehetsz :)
2012. okt. 10. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!