Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17-23 éves fiúk! Örülnétek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-23 éves fiúk! Örülnétek ha egy lány így kezdeményezne?

Figyelt kérdés

Elkérné a mobilotokat, mert az övé "lemerült", elküldene a saját számára egy SMS-t, azzal a szöveggel, hogy szeretne megismerni és úgy adná vissza, hogy az elküldött üzeneteknél legyen megnyitva.

Vagy átadna egy névjegykártyát és örülnék ha ezt eltennéd szöveggel.

Ma láttam egy iszonyat helyes fiút, a buszra várt, de mégis mit tehettem volna, hogy megismerjem? Cigit nem kérek, mert nem dohányzom és lehet nem is lenne szimpatikus egy dohányzó lány neki. Időt megkérdezem akkor meg megmondja és jól van... :D

21/l

2012. okt. 10. 19:52
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
SMS-t kifizetném. ;D
2012. okt. 10. 19:53
 2/26 anonim ***** válasza:
Aranyos lenne, nekem bejönne.
2012. okt. 10. 19:54
 3/26 A kérdező kommentje:
Melyik? 1, 2?
2012. okt. 10. 19:54
 4/26 anonim ***** válasza:

Persze örülnék neki :) csak ez a kölcsön kérem a telefont kicsit necces.Kétségesen gondolkoznék e rajta,hogy elrohansz e vele :D de ilyen nem fordulna elő mivel régi tégla nokiám van még :D

19F

2012. okt. 10. 19:55
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
ez jóó nekem bejönne! :D mobilos az nagyon jó!! hozzám oda jönne ezért egy lány már is hívnám h jösz vissza de gyorsan!
 6/26 anonim ***** válasza:

jah és a 2. inkább :)

19F

7/26 anonim ***** válasza:
Igen, mondjuk a mobilos nekem is is kicsit fura lenne, tekintve hogy senkinek nem engedem, hogy a mobilomhoz nyúljon :D Szal inkább a névjegyes (első)
2012. okt. 10. 19:59
 8/26 anonim ***** válasza:

Az első szimpatikusabb :D de a második se jönne rosszul :D

17/F

2012. okt. 10. 20:00
 9/26 anonim ***** válasza:

A mobilos nekem is tetszik :D A masodik is, de ne nevjegykartyat mar, nem uzletasszony vagy... legalabbis nem azt akarod sugallni. Egy szalvetara vagy papirzsebkendore irjad ruzzsal a szamodat vagy ilyesmi :) Csak batran.

19/F

2012. okt. 10. 20:07
 10/26 A kérdező kommentje:

Találkoztam már olyan 17 évessel aki pár dologban érettebben gondolkodott, mint én. :)

Szerintem nem korfüggő ez, lehet valaki 30 évesen is éretlen egy párkapcsolatra. Aki érett 17-20 évesen is az. :)

2012. okt. 10. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!