Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy valahol var titeket az igazi?
Kérdező (15 vagyok): én csak azt írtam, ha a benne résztvevőknek elfogadható. :)
Nem pedig, hogy neked, mindenkinek el "kell" fogadnia.
És helyzetenként változó lehet.
Főleg férfiak gyakran kiegyeznek vele, jó nők esetében.
Mondjuk mindig eszembe jut az öreg milliomos példája, akivel közlik: "ez a nő magát a pénzéért szereti, meg fogja csalni!"
(Persze, szerintem minden vén, pénzes krapek tisztában van vele, aki cicababákat tart ki- vagy csak áltatják magukat?)
Mire a fickó: "tudja barátom, inkább egy jó üzletben 10%-al..." :)
Én bőven több vagyok, mint 15 éves- és csak szemléltetni akartam, hogy az emberek sokszínűek. :)
Túl romantikus típus sosem voltam. De igazad van. Van, aki a komoly kapcsolatra érik meg (nekem arra kellett). Van aki meg fordítva: ahogy egyre idősebb lesz, úgy olvadnak le a "cukormázas mesék" a személyiségéről.
Aztán valahol betájolódunk, a kettő között (jó esetben). ;D
Én a romantikusabb férfiak közé tartozok, de úgy gondolom, hogy "az igazi" alapvetően nem létezik, ezt inkább a férjet kereső nők szokták csak állítani, hogy van ilyen.
Ismerőseim meg nem annyira romantikusak, mint én, ők se hisznek benne. Aki ismeri az ember jellemét, gyarlóságait, és a válási statisztikákat, és olvasott realista irodalmat, pl. Balzacot vagy Móricz Zsigmondot, az tudja, hogy nincs nagy Ő.
Sajnos a legtöbb házasságot is csak a közös gyerek meg a pénz tartja össze.(különköltözésre hiányzik nekik a pénz)
Utolsó, egyetértek.
"Én a romantikusabb férfiak közé tartozok, de úgy gondolom, hogy "az igazi" alapvetően nem létezik, ezt inkább a férjet kereső nők szokták csak állítani, hogy van ilyen."
Akkor talán összefügg, hogy én sosem "kerestem" különösebben férjet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!