Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hisztek abban, hogy valahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy valahol var titeket az igazi?

Figyelt kérdés
Sokat gondoltam mar erre, hogy vajon van-e olyan hogy IGAZI? Vagy ideális pasi vagy olyan aki tényleg pont hozzánk illik és minden meg van benne amire szükségünk van? Vajon él-e az a pasi aki egykor nelem volt rendelve? :D Mert lassan 20 éves fejjel kezdem elhinni h Ő nem létezik...:/
2012. okt. 10. 13:39
1 2 3
 21/30 Lifeishard ***** válasza:
Én is 13-as Válaszoló mellé teszem a voksomat!
2012. okt. 10. 14:14
 22/30 anonim ***** válasza:

Kérdező (15 vagyok): én csak azt írtam, ha a benne résztvevőknek elfogadható. :)

Nem pedig, hogy neked, mindenkinek el "kell" fogadnia.

És helyzetenként változó lehet.

Főleg férfiak gyakran kiegyeznek vele, jó nők esetében.

Mondjuk mindig eszembe jut az öreg milliomos példája, akivel közlik: "ez a nő magát a pénzéért szereti, meg fogja csalni!"

(Persze, szerintem minden vén, pénzes krapek tisztában van vele, aki cicababákat tart ki- vagy csak áltatják magukat?)

Mire a fickó: "tudja barátom, inkább egy jó üzletben 10%-al..." :)

2012. okt. 10. 14:14
 23/30 A kérdező kommentje:
15 evesen elfogadhato a valaszod.:)
2012. okt. 10. 14:19
 24/30 anonim ***** válasza:

Én bőven több vagyok, mint 15 éves- és csak szemléltetni akartam, hogy az emberek sokszínűek. :)

Túl romantikus típus sosem voltam. De igazad van. Van, aki a komoly kapcsolatra érik meg (nekem arra kellett). Van aki meg fordítva: ahogy egyre idősebb lesz, úgy olvadnak le a "cukormázas mesék" a személyiségéről.

Aztán valahol betájolódunk, a kettő között (jó esetben). ;D

2012. okt. 10. 14:23
 25/30 A kérdező kommentje:
Én sem a romantikussagomrol vagyok hires.. Csak ahogy mondtad.. ahogy az ember oregszik es érik, ugy vagyik ehy komoly kapcsolatra amiben megtalalhatja magat es minden mast amire szuksege van.. A boldogsagot keresi.. Fiatalon maskent gondoltam en is mindent.. Igaz meg mondig fiatal vagyok.. Csak at mentem mar sok-sok mindenen.. Sokat becsaptak, atvertek es amikor nehezen bozik meg az ember a ffiakban.. Mind ettol fuggetlenul keresi és hisz abban h egyszer talal normalis kapcsolatot ami olyan, mint az "igazi".... Hibakkal es minden rossz tulajdonsaggal együtt akit szerethet és viszont is szereti...:):/
2012. okt. 10. 14:33
 26/30 anonim ***** válasza:

Én a romantikusabb férfiak közé tartozok, de úgy gondolom, hogy "az igazi" alapvetően nem létezik, ezt inkább a férjet kereső nők szokták csak állítani, hogy van ilyen.

Ismerőseim meg nem annyira romantikusak, mint én, ők se hisznek benne. Aki ismeri az ember jellemét, gyarlóságait, és a válási statisztikákat, és olvasott realista irodalmat, pl. Balzacot vagy Móricz Zsigmondot, az tudja, hogy nincs nagy Ő.

Sajnos a legtöbb házasságot is csak a közös gyerek meg a pénz tartja össze.(különköltözésre hiányzik nekik a pénz)

2012. okt. 10. 15:00
 27/30 anonim ***** válasza:

Utolsó, egyetértek.

"Én a romantikusabb férfiak közé tartozok, de úgy gondolom, hogy "az igazi" alapvetően nem létezik, ezt inkább a férjet kereső nők szokták csak állítani, hogy van ilyen."

Akkor talán összefügg, hogy én sosem "kerestem" különösebben férjet. :)

2012. okt. 10. 15:15
 28/30 anonim ***** válasza:
Volt egy lány gimiben, akit 99%, hogy feleségül vettem volna. Osztálytárs volt, de mással járt. Szerintem az a srác nem érdemelte meg, sokszor kellemetlen helyzetbe hozta. De szerencsés lesz az, aki majd elveszi. Érdekes mert egy emailbe kerülne, hogy találkozzam vele, de nem vagyok hozzá elég bátor. Szerintem létezik.
2012. okt. 10. 15:22
 29/30 anonim ***** válasza:
Remélem hogy létezik, és azt is hogy összesodor vele a sors. Nagyon sz@r lenne leélni az életet egyedül. De ha választhatok akkor inkább egyedül élem le, mint egy semmitmondó rossz kapcsoltban.
2012. okt. 10. 15:38
 30/30 anonim ***** válasza:
én hiszek benne
2012. okt. 10. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!