Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy egyszer mindenki életében eljön az Igazi? Megéri rá várni?
Ugyan még csak 16 éves vagyok (igen, tudom, nagyon fiatal...:)), de úgy érzem, hogy a fiatalok többségével szemben én nem szeretném kiélni magam, fűvel-fával összefeküdni, sőt. Ha kell még jó pár évig várok valakire, akivel átélhetem majd azt az igazi nagy (első - és talán egyetlen) szerelmet. Mindig úgy képzeltem el egészen kicsi korom óta, hogy csupán egyetlen férfi lesz az életemben, de ő a lehető legtovább. Ez talán csak egy mesebeli vágyálom, de a környezetemből tapasztalva tudom, hogy igenis megtörténhet, csak kell hozzá egy jó adag szerencse is. :)
A kérdés adott. Szerintetek létezik a "nagy Ő"? És ha igen, akkor érdemes-e éveket rá várni, vagy inkább ki kéne élveznem a fiatalságom minden egyes pillanatát ilyen téren?
Szia!
Nem érdemes ilyenekkel várakozni, én is így basztam rá. Sokat vártam és tök fölöslegesen, én is ugyanígy gondolkozom, hogy nem fekszem össze fűvel-fával, de az igazira ne várj. Éld az életed, legyenek barátnőid(tehát emiatt a Nagy Ő dolog miatt ne taszíts el másokat az életedből, mert úgy jársz mint én: egy csaj miatt feladtam rengeteg mindent egy éven keresztül és kikosarazott, tehát röviden szólva ráb*sztam) és így tovább.
Tehát ne várj, hanem cselekedj. Az biztos, hogy létezik, de nem éri meg emiatt várakozni!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!