Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hisztek abban, hogy valahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy valahol var titeket az igazi?

Figyelt kérdés
Sokat gondoltam mar erre, hogy vajon van-e olyan hogy IGAZI? Vagy ideális pasi vagy olyan aki tényleg pont hozzánk illik és minden meg van benne amire szükségünk van? Vajon él-e az a pasi aki egykor nelem volt rendelve? :D Mert lassan 20 éves fejjel kezdem elhinni h Ő nem létezik...:/
2012. okt. 10. 13:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Nem
2012. okt. 10. 13:58
 12/30 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik, csak nagyon ügyesen bujkál előlem, amit persze meg tudok érteni, ha én nő létemre megtudnám, hogy egy ilyen férfinak teremtettek mint amilyen én vagyok kiszaladnék a világból:)
2012. okt. 10. 13:58
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszek az IGAZIBAN. Abban hiszek, hogy ha két ember mondjuk 80-90%-ban passzol egymáshoz (értékrendben, gondolkodásmódban, életcélokban, habitusban, szexualitásban stb.), akkor azt a bizonyos 10-20%-ot kölcsönös elfogadással, egymáshoz csiszolódással, némi kompromisszummal hozzá lehet tenni, és akkor hosszú távon működőképes lesz a kapcsolat.

Ha nagyon nem passzolnak, akkor túl sok lesz a súrlódás és túl sok kompromisszum szükséges, ami nem egészséges, tehát fontos, hogy legyen meg az alap, de a közös "munka" a kapcsolatért ugyanolyan fontos!

2012. okt. 10. 13:59
 14/30 A kérdező kommentje:
Örülök neki ha ugy gondolod h te megtalaltad..:) Csak azert egy tavkapcsolatnak eleg nagy veszelyei vannak..es nem is egeszseges.. Szemely szerint nem birnam...:/
2012. okt. 10. 13:59
 15/30 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy engem több is vár. És én épp hogy Nő vagyok. :)

Elfogadható az egy nő / több ff.

Egy ff / több nő is.

Bármi elfogadható, ha a benne résztvevőknek jó úgy, ahogy van. Az igaziban nem nagyon hiszek. Illetve, ha te úgy döntesz, hogy valakit kinevezel annak, hogy számodra ő az. De több potenciális "igazi" is létezik. Attól függ, ki mekkora jelentőséget tulajdonít ennek.

2012. okt. 10. 14:01
 16/30 anonim ***** válasza:
13-assal minden szóban egyetértek!
2012. okt. 10. 14:03
 17/30 A kérdező kommentje:
En sem hiszek az igaziban csak probalok pozitìvan hozzá állni a dologhoz.. Ennyire laza gondolkodással nem tudok egyet erteni.. De lehet nekem is inkabb elnem kéne mint ezen ragodnom...
2012. okt. 10. 14:04
 18/30 anonim ***** válasza:
Ebben semmi "laza" nincs. A 13-as teljesen reális volt. Így kerülhetők el a csalódások is. (Az semmi jóra nem vezet, hogy azonnal rávetíted valakire az "ideálodat" :)
2012. okt. 10. 14:06
 19/30 A kérdező kommentje:
13 masnak teljesen igazat adok en is.. A 15nek szolt a laza gindolkodasmod.. De az ie csak az en szemelyes meglatasom.:)
2012. okt. 10. 14:08
 20/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs neked rendelt valaki, ez olyan lenne, mint ha kiosztott szerepekkel születnénk. Pedig hát magunk alakítjuk az életünket.

Több "igazi" is létezhet, de nem olyan sok, mondjuk így, nem teremnek minden bokorban. És nem is "igazi"-nak mondanám őket, hanem olyan embereknek, akikkel meg lehet élni egy igazi, boldog életet.

25 éves voltam, amikor összejöttem a párommal és felötlött bennem az a megtaláltam-érzés, ami eddig soha.

2012. okt. 10. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!