Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hisztek abban, hogy valahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy valahol var titeket az igazi?

Figyelt kérdés
Sokat gondoltam mar erre, hogy vajon van-e olyan hogy IGAZI? Vagy ideális pasi vagy olyan aki tényleg pont hozzánk illik és minden meg van benne amire szükségünk van? Vajon él-e az a pasi aki egykor nelem volt rendelve? :D Mert lassan 20 éves fejjel kezdem elhinni h Ő nem létezik...:/
2012. okt. 10. 13:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Valahol biztos él olyan nő, akit nekem teremtettek. Amilyen szerencsém van, Új-Zélandon... 20/F
2012. okt. 10. 13:40
 2/30 anonim ***** válasza:
54%
Létezni nem létezhet, mivel az lehetetlenség, ugyanis az emberek, s ez által a férfiak is, változó lények. Ami azt jelenti hogy ha meg is találod a szerinted számodra teremtettet, attól még megtartani őt abban az állapotában nem fogod tudni, viszont ha elfogadod a változásokkal tarkított neked rendeltetettet, akkor boldog is lehetsz.
2012. okt. 10. 13:41
 3/30 anonim ***** válasza:

Biztosan lesz olyan férfi, akit az ,,igazinak,, tudhatsz be! ;)

19/L

2012. okt. 10. 13:43
 4/30 A kérdező kommentje:

Ez természetes, hogy változunk és ha ha ő az "igazi" akkor elfogadjuk egymás változásait.. Kivéve ha olyan változásról van szó,ami megemészthetetlen... Pl. Félrelépés.. Persze ez egy JÓ kapcsolatban nincs..:)

Hat remelem valahol adatik egyszer egy ilyen...

2012. okt. 10. 13:44
 5/30 anonim ***** válasza:
Aha. Feltétlenül. Engem még több is egyszerre. ;D
2012. okt. 10. 13:44
 6/30 anonim ***** válasza:
Otthon.
2012. okt. 10. 13:45
 7/30 A kérdező kommentje:
Az ilyen mocskoktól mentsen meg az isten....
2012. okt. 10. 13:45
 8/30 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem elfogadható az egy férfi több nő kapcsolat ha azon nők elviselik egymást.
2012. okt. 10. 13:46
 9/30 A kérdező kommentje:
De az egy nő, több férfi persze nem sok pasinak tetszene... Erről ennyit a ffi gondolkodasrol... Majd 50-60 evesen nem tudom h bìrnal el több nővel... Egy nő annyi idős korára is elbìrna több ffival.. Ez egy kicsit morbid.. De ez igy van..:)
2012. okt. 10. 13:55
 10/30 anonim ***** válasza:
Természetesen van olyan, hogy igazi. Rám már 2 éve vár a távolság miatt és nagyon kitartó a párom... Másnál ilyet eddig nem igazán tapasztaltam.
2012. okt. 10. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!