Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a halálig tartó igazi szerelemben?
Figyelt kérdés
én az igazi,filmbéli,halálig tartó hű szerelemre gondolok.jóval 20 év felett vagyok már, rengeteg dolgot láttam, de mégakiről leginkább is úgy tűnt hogy szereti a barátját megcsalta olyannal, akiben volt valami, amit ellenálhatatlannak tartott.2010. márc. 21. 21:18
1/13 anonim válasza:
Nincs más választásom hinnem kell benne, még akkor is néha nehéz. nekem még meg van az esélyem, hogy ez első legyen az utolsó. :) Remélem így lesz.
18/L
2/13 anonim válasza:
Én nem hiszek benne. Lehet hogy kiábrándító ez a válaszom, de én úgy gondolom, hogy elöbb utóbb valaki úgyis megcsalja a másikat, de ha nem is akkor elöbb utóbb kihűl a szerelem és marad a szeretet megszokás. Olyanban hogy életünk végéig tartó igaz szerelem abban nem hiszek, de abban igen hogy életünk végéig tartó igaz szeretet!
3/13 anonim válasza:
Néha úgy vagyok vele, hogy hiszek az igaz szerelembe. Néha jó lenne elképzelni, hogy van ilyen. Gondolom van ilyen, de főleg a mai világba... már nem nagyon. Az öreg házasok is, akik még együtt vannak, szerintem ők is elhültek egymástól. De biztos van olyan is, akik még mindig összeláncolva, boldogan élnek együtt egészen a halálukig. Na ők tudnának mesélni...
4/13 anonim válasza:
én szeretnék hinni benne. nekem nem az első de ő az igazi és nagyon remélem hogy ezt 50 év múlva is ennyire biztosan állíthatom.
5/13 anonim válasza:
azok a kémiai folyamatok az agyban amik a szerelemhez kellenek fél évig vannak jelen, tehát a szerelem mint olyan az nagyon rövid, utána átmegy az egész mély szeretetbe, és megszokásba. de mivel most ért véget egy 4 éves hű de örökké tartónak hitt kapcsolatom én már nem hiszek semmiben.
6/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy halálig tartó szerelem létezik-e, nálunk a férjemmel már 25 éve tart...
7/13 anonim válasza:
egyszer, nem is olyan régen hittem benne.
8/13 anonim válasza:
Hiszek benne. Elég sok öreget látok még most is olyan tekintettel nézni egymásra, amilyennel én néztem anno egy lányra, akit szerettem. Meghal az egyik, a másik pedig általában egy év alatt utána hal. Szerintem ez k*va szép.
A másik pedig , hogy hinni akarok benne.
9/13 anonim válasza:
Igen! nem mindenki áll úgy hozzá, hogy "jaj, de szar nekem, 4-5 éve együtt vagyunk, unom, változatosságra vágyom" vagy úgy, hogy "ő az első (illetve nem sokadik) kapcsolatom, nem éltem ki magam"
Van, aki tud örülni, hogy van társa, ha egyszer megtalálta, és szereti.
10/13 anonim válasza:
Hát persze, ha az első együttlét során addig kufircolnak, amig ki nem purcannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!