Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hisztek a halálig tartó igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a halálig tartó igazi szerelemben?

Figyelt kérdés
én az igazi,filmbéli,halálig tartó hű szerelemre gondolok.jóval 20 év felett vagyok már, rengeteg dolgot láttam, de mégakiről leginkább is úgy tűnt hogy szereti a barátját megcsalta olyannal, akiben volt valami, amit ellenálhatatlannak tartott.
2010. márc. 21. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%

Minden múlandó,sajnos a szerelem is 2-3 max.4 év utánn már csak a szeretet marad bár néha ujjá éled a szerelem de ezért tenni kell egy kapcsolatban mindkét félnek.

Én 6 éve együtt vagyok a férjemmel,szeretem és még szerelemmel,de nem hiszek a sírig tartó szerelemben és abban hogy egy pasi 50 éveket megtud maradni egyetlen nő mellett.Hihetetlen.

Régi öregek 50 év után is szerelemmel néznek egymásra.Persze ők még tudták a 4 fal között élni hogy a gondok ne szivárogjanak ki,tudtak nagyon szeretni de leginkább ragaszkodni és legfőképp jól titkolták a férjek félrelépéseiket mert anno szégyen volt a válás.De ők is félre léptek.De még mennyit.......

2010. márc. 21. 21:56
 12/13 anonim válasza:
100%
huh háth ez tényleg szép meg minden! Én 2 éve vagyok együtt a bnőmmel és az elején a megszokás volt utánna szabadságra vágytam egy ideig, de mostmár rádöbbentem, hogy ő kell nekem és senki más tehát nem csaltam meg még sose ő se engem és azt mondja hogy velem akar lenni örökké én is így érzem és ez nagyon jó érzés. Remélem sokáig eltart! Bocsi csak ezt elkellett h mondjam :)
2010. márc. 21. 22:20
 13/13 anonim ***** válasza:
öld meg magad szerelmesen és akkor az lesz de amúgy nem xd
2010. márc. 22. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!