Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban ha ő volt az igazi akkor ugy is együtt lesztek elöbb utobb?
Tehát tegyük fel jártok valakivel, vagy nem kaphattok meg valakit, vagy egyszerüen egyébb okokból nem lehettek együtt, pedig szeretitek egymást. a lényeg hogy nem lehettek együtt, agy nem lehetsz vele. de tudod hogy ő az igazi, az ember ezt megérzi, szerintem, mikor a dolog több mint szerelem, érzed és tudod hogy ő az. de mégsem lehettek együtt.
de hiszetek abban hogy ha a sors tényleg és tényleg egymásnak teremtett titeket akkor ugyis együtt lesztek?
vagy ilyen csak a filmekben van?
Az minden további nélkül lehetséges, hogy ketten nagyon passzolnak egymáshoz, de nem kell túlmisztifikálni a dolgot, lévén RENGETEG olyan ember van még világszerte, akik ugyanannyira, vagy még jobban passzolhatnak hozzád... a kérdés csak az, hogy mikor találkozol velük.
Vagyis, nincs EGY IGAZI, hanem sok potenciális... és egyik igazibb, mint a másik. :)
tegyük fel, hogy van igazi. csak a játék kedvéért.
Szerintem akkor is el lehet rontani.
Szóval nem.
az utolsónak:
nem ez nem igy van. szerintem te még sosem érezted ezt.
Én hiszek benne, és várom, hogy teljesüljön is...4 éve állítja, hogy nem szerelmes belém, nem is tudna az lenni, de mindig összehoz minket a "Sors"...
Pontosan, ha egymásnak vagytok teremtve, akkor úgyis egymásra találtok...Filmekben a gyakoribb, de van olyan "állat", akinek szerencséje van:)
Szia!
Ami engem illet, én már éreztem lángoló szerelmet egy volt barátom iránt, és esküdni mertem volna, h ő az igazi. 18 évesen már esküvőt terveztünk, nagyon szerettük egymást. Akkoriban el sem tudtam volna képzelni, h vége lesz egyszer. De vége lett. Jöttek a veszekedések, és már egyikünk sem bírta tovább. Borzasztó nehezen tudtam túltenni magam rajta, bár én indítványoztam a szakítást. De szépen lassan eljutottam oda, h csak egy kedves emlék maradt, már úgy vagyok h nem tudnám Vele elképzelni az életem.
És arra az elhatározásra jutottam, h Igazi bárki lehet, akit Te igazivá teszel. Hogy vhol a világban bolyong és Téged keres, nem tartom valószínűnek, de az isteni gondviselés, vagy vmi felsőbb jó alakíthatja úgy az életed, h azzal a bizonyos igazival összetalálkozzatok. Figyeld a jeleket, néha nagyon szembetűnőek.
Nekem van egy immáron több, mint 8 hónapos kapcsolatom, Őt is egy potenciális igazinak tartom :)
Kérdező: Harmadik vagyok. Elhiheted, nagyon is éreztem, lévén életem első Kedvese akkoriban valóságos istennő volt számomra minden tekintetben, és ő is imádott engem. Mindenben megértettük egymást, mintha ezer éve együtt lettünk volna.
Aztán egy év múltán vége is lett a dolognak - holott mi nem változtunk (továbbra is remekül megértjük egymást, barátok vagyunk, beszélünk, stb.), csak az érzéseink.
Azóta megnősültem, feleségemmel pedig ugyanolyan jól és még jobban megértjük és imádjuk eymást, mint a fent említett elsővel.
Tehát mindkettő potenciális Igazi volt, csak épp a második lett az, amelyik ténylegesen azzá is lett.
Akit te Igazinak érzel, az is csak egy ilyen magas kompatibilitású személy a sok potenciális közül.
Ha nem hiszed, gondolj csak bele: hogyan lelhetne bárki is boldogságra ezen a Földön, ha csak egy, azaz 1 db Igazi létezne számára? Hogyan futna bele a másik 6 milliárd között? Reménytelen vállalkozás lenne.
De ugyanakkor, ha te hiszel a sorsban és a misztikus megközelítésben, úgy miért tetted fel egyáltalán a kérdést? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!