Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hisztek abban ha ő volt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban ha ő volt az igazi akkor ugy is együtt lesztek elöbb utobb?

Figyelt kérdés

Tehát tegyük fel jártok valakivel, vagy nem kaphattok meg valakit, vagy egyszerüen egyébb okokból nem lehettek együtt, pedig szeretitek egymást. a lényeg hogy nem lehettek együtt, agy nem lehetsz vele. de tudod hogy ő az igazi, az ember ezt megérzi, szerintem, mikor a dolog több mint szerelem, érzed és tudod hogy ő az. de mégsem lehettek együtt.

de hiszetek abban hogy ha a sors tényleg és tényleg egymásnak teremtett titeket akkor ugyis együtt lesztek?

vagy ilyen csak a filmekben van?

2009. jan. 19. 20:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

azt hiszem ugyanarrol beszélünk, csak más szavakkal, és félreértettük egymást.:D

én ugy értem a te szavaiddal hogy számomra a legkompatibilissabb lány. akinek én vagyok a legkompabilisebb. és mindketten érezzük hogy nemistudom hogy még egyszer összefogunk jönni és egymásnak leszünk az utolsók, mint neked a feleséged. csak éppen nem lehetünk együtt. de mintha mindketten éreznénk hogy a dolognak kettönk között nincs soha vége. mintha a sors azt akarná hogy mindig ujra és ujra találjuk meg egymást.

2009. jan. 19. 21:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

Akkor nagyjából stimmel a dolog. :) Azt ugyan tartom továbbra is, hogy abszolút "leg-" nincs (mindig, mindenkinél van még jobb), legfeljebb csak az eddig megismertek közül emelhet ki az ember egy "leg-"et, ami viszont még nem zárja ki azt, hogy a későbbiekben találkozzon egy még "leg-"ebbel. Akiért persze NEM kell otthagynia a már meglévőt, ha azzal is jól megvannak; ez csak a fent említett "mindig van még jobb"-elvet igazolja.

De ha újra megtaláljátok egymást, az csak jó. :) Viszont a fentiek fényében akkor se kell kétségbe esnetek, ha mégse. :)

2009. jan. 19. 21:58
 13/17 A kérdező kommentje:
uhhh köszi. hát én kb. 7 éve belevagyok zugva. de mégcsak ránézni sem birok másra ugy. elég ciki egy nő rabja lenni enyni éven át, és nemtudok továbblépni. késöbb meg majd azt veszem észre hogy elment az életem ugy hogy nem is csajoztam. de nem is hiányzik.
2009. jan. 19. 22:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok egy sráccal. Kb nekem is 7-8 éve tart és mindig egymásra találunk 1-2 évente. Persze közben mindkettőnknek van más és rájövünk újra és újra, hogy együtt nem lehet, de valahogy valami összeköt minket.
2009. jan. 19. 22:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
teljes mertekben hiszek benne. Masfel eve vagyok egyutt valakivel, de sajnos, hamaorsan vege kell legyen, mert mas orszagban elunk es nem tudjuk osszeegyeztetni a 2 helyet. Hiszek abban, hogy ha meant to be, akkor miutan en befejezem otthon a sulimat vagy par ev mulva megint egyutt lehetunk, mert mindketten szeretjuk egymast, de a tavkapcs csak kinzott, amikor az volt.
2009. jan. 19. 23:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem csak filmekben van,a valosagban is soknal megtortenik:)En nemreg ismertem meg egy fiut,5 evvel idosebb volt nallam,eloszor nagyon banatos voltam,mert tudtam hogy nem lehet az enyem,de idovel kezdtem,remenykedni abban hogy lehet valami mivel en mar sokkal komojabban gondolokodok a kormonal,es nem nezek ki 13 evesnek,tisztaba vagyok mindennel,es mar 1 eve nagyon jo megvagyunk,szoval ez van:)
2009. jan. 20. 08:08
 17/17 anonim ***** válasza:
igen!velem pont így történet!
2009. febr. 7. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!