Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a babás...

Mi a véleményetek a babás szobáról szülés után? Együtt lesztek a picivel?

Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta,hogy 1 szobába legyek e a picivel amikor megszülök,mert nagyon szeretnék,de van aki támogatja a környezetemben,van aki pedig azt mondja hogy lesz elég bajom hirtelen a szülés után magammal is. Ti hogyan döntöttetek? Nyíregyházán fogok szülni,ha van innen tapasztalat azt szívesen veszem!!! :-D)
2010. febr. 22. 16:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én 6 éve szültem miskolcon és velem volt a pici!Szerintem jó dolog,mert amikor elvitték fürdetni akkor agyon aggódtam magam!Most a második babámat várom és ő is velem lesz!Szerintem jó dolog!22 hetes kismama
2010. febr. 22. 16:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
én 5 hónapja szültem, igaz én Kistarcsán, de ott is egész nap velem volt a babám! imádtam nézni ahogy ali pár órásan ott szuszog mellettem, szerintem ez mindennél többet ér! (nekem legalábbis fantasztikus élmény volt, hogy ott lehetett velem)
2010. febr. 22. 16:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

èn külföldön élek és itt rengeteg lehetöség van a szülésre, és én válszthatom ki melyik korházban szeretnék szülni (persze az orvos ügyeletes lesz).

olyat akarok ahol a babával együtt lehetek de ha kérem elviszik.éjszakára nem igazán szeretnék vele maradni, mert szerintem is örülni fogok ha az éjszakát úgy átalszom hogy tudom hogy jó kezekben van a baba. de napközben azt akarom hogy velem legyen.és itt mindenhol azt mondják az anyjának ha nincs orvosi baja az elsö pillanattól szoptatnia kell.

2010. febr. 22. 16:19
 4/17 anonim ***** válasza:
70%

Hát, még jó, hogy egyáltalán dönthetsz, a legtöbb helyen "kötelező" rooming-in van. Ahol én szültem, ott ha szülés utáni napon már nem veled volt a baba, akkor úgy néztek rád a nővérek és a csecsemősök mint a véres rongyra.

Én azt javaslom, hogy szülés utáni 24 órában csak szoptatni vidd ki magadhoz vagy menj be hozzá, egyébként pihenj, mert később nem tudsz majd. Aztán másnap már kiviheted magad mellé!

Az én babám 3. napra állt be 3 óránként evésre, közben aludt, ekkor már kifejezetten kényelmesebb volt nekem is hogy velem volt folyamatosan.

2010. febr. 22. 16:21
 5/17 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is voltak aggodalmaim, de mikor megszületett a picim és első éjjel nem volt velem, nagyon rossz volt. Emellett azért is jó hogy velem volt mert lehet hogy a Te babád sem épp 6kor, 9kor , stbstb éhes hanem máskor... És ha éhes bizony nem szaladoznak vele... Én úgy gondolom jól döntöttem, rossz lett volna azon gondolkozni hogy jajj vajon a picim épp sír bent a csecsemőosztályon....
2010. febr. 22. 16:23
 6/17 anonim ***** válasza:
én azt kértem, hogy éjszakára vigyék el (császáros voltam, örültem, hogy tudtam aludni), de nap közben tleg kényelmesebb volt úgy, hogy velem volt.
2010. febr. 22. 16:24
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszotokat, és mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok!!!!! :-D))
2010. febr. 22. 16:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen!!!!Én császáros voltam és hidd el az sokkal fájdalmasabb utána és ragazkodtam a kislányomhoz. Fontos, hogy minnél többször tedd mellre a babádat, akár fél óránkjént is, hogy beinduljon a tejcsi. És ezt csak akkor tudod megtenni, ha veled van nonstop. Csak fürdetni viszik el reggel. A sárgaság megelőzése miatt is fontos, hogy sokszor mellre tedd. Még tudok egy két érvet ami mellette szól. Ha érdekel írj nyugodtan magánt!
2010. febr. 22. 16:26
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem hallgass a szívedre, és csináld úgy, ahogy te érzed. Nálunk velünk maradt a kisfiam, nem is lettem volna nyugodt máshogy. Éjjel aludt, csak akkor sírt, ha éhes volt, úgyhogy nekem egyáltalán nem volt megterhelő. Én mondjuk külföldön élek, itt az apuka is velünk alhatott, tehát valaki mindig tudta a kisfiunkat babusgatni.
2010. febr. 22. 16:29
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én Debrecenben szültem 3 hónapja.Reggel 9-től este 9-ig volt velem a baba,de Én nem bántam meg.Ott voltam mellette,ez neki is jólesett szerintem,akkor ehetett,amikor akart,és mire hazaengedtek megtanultam pelenkázni,szoptatni,büfiztetni.És tudtam mellette pihenni,mert szopizott kb fél órát,utána aludt 3-4 órát.A többieknek 3 óránként adták oda fél órára enni,utána elvitték,ha jóllakott, ha nem.Én sajnáltam volna,ha éhesen kint sirdogál szegénykém,és senki nem törődik vele.
2010. febr. 22. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!