Mi a véleményetek a babás szobáról szülés után? Együtt lesztek a picivel?
Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta,hogy 1 szobába legyek e a picivel amikor megszülök,mert nagyon szeretnék,de van aki támogatja a környezetemben,van aki pedig azt mondja hogy lesz elég bajom hirtelen a szülés után magammal is. Ti hogyan döntöttetek? Nyíregyházán fogok szülni,ha van innen tapasztalat azt szívesen veszem!!! :-D)2010. febr. 22. 16:13
11/17 anonim válasza:
Én is császáros voltam, este műtöttek, de már reggel az örzőbe hozták a fiamat. Aztán elvitték délután, este átkerültem a kórterembe, kértem, hogy hozzák ki a fiamat, de már aludt, így azt mondták, hogy majd reggel. Így én is aludtam egy jó nagyot, egyáltalán nem zavart, hogy más baba sírt a szobában. Reggel hozták, alig vártam, már az ajtóban álltam, hogy mikor hozzák már ki őket. :D Onnan már csak fürdetni engedtem elvinni.
12/17 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne hogy én sem fogom megbánni ha rögtön magamnál hagyom. Állandóan csak az járna na fejemben hogy vajon mit csinálhat, hogy vajon nem sír e! De hogy mentek így ki a látogatókhoz?
2010. febr. 22. 18:10
13/17 anonim válasza:
18:06os vagyok. Én úgy mentem ki a látogatókhoz, hogy megmondtam nekik, hogy egyszerre jöjjenek. Felváltva odajöttek az ajtóhoz megnézni, aztán letettem, aludt, én meg kimentem. De a szobatársammal meg volt beszélve, hogy ha felébredne, sírna a fiam, akkor jön szólni. Hozzá akkor épp nem jött senki, így megoldottuk, aztán mikor hozzá jöttek, akkor én figyeltem az ő babájára is.
14/17 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon szépen köszönöm a válaszod!! Aranyos vagy!!!!!!! :-D)))
2010. febr. 22. 18:42
15/17 anonim válasza:
16:30 debreceni anyuka, de te a Kenézyben szültél vagy tévedek?! Én a Klinikán szültem, ott nem vitték el, 24 órás rooming van. Ahogy már előttem írták én is megtanultam a 4 nap alatt szoptatni, pelenkázni...stb, inkább attól voltam készen, hogy haza akarok menni a babával mert más miatt nem tudok aludni, otthon meg segít a férjem. Illetve az új élménytől sem tudtam aludni, csak néztem szinte egész este, hogy milyen szép...de szerintem ezzel mindenki így van.
Nagyon jó a babás szoba, most májusba szülök ismét és ugyan ezt választom.
16/17 anonim válasza:
Nekünk míg látogató volt, addig be lehetett tolni a csecsemőosztályra, útközben megmutogattam:)) Ha zuhanyozni mentem is oda toltam be, de csak azért mert frissen szült szobatársaim voltak:)
17/17 anonim válasza:
Én mindig akkor voltam zuhanyozni, mikor elvitték a kicsiket fürdeni. Akkor alaposan kiszellőztettük a szobát, rendbe szedtük magunkat, ágy igazítás és mire visszahozták a babákat frissen fürösztve, mi is felfrissültünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!