Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Látom 20-as, megragadtad a válaszom lényegét :). Amit utána írtam, az fel se tűnt, igaz?"
Dehogynem, csak arra nem nagyon tartottam érdemesnek válaszolni, mivel az az egyéni véleményed volt a témáról és nem több. Nem szólított meg senkit.
"Persze lehet, hogy valaki nem homokos, csak egyszerűen liberálisnak vagy nőnek mondja magát."
Nőnek mondja magát? Ezt nem értem.
A homoszexualitás természetes dolog, elvégre a természet hozta létre őket is, nem laborokban fejlesztették ki őket.
Szidjátok a szüleiket, az ő génjeik, ők rakták őket össze így...
Ők is megérdemlik a boldogságot, ahogy minden más emberi lény.
Házasodhassanak, kaphassanak gyerekeket, hogy utána minden gyermek ezt a mintát láthassa, mivel a férfiak úgyis jobban tudják, mi kell egy másik férfinak, a nők pedig úgyis jobban tudják, mi kell egy másik nőnek.
Remélem, hamarosan csak ilyen felvilágosult homoszexuális emberek fognak születni, és egy idő után kihalnak a begyöpösödött, idejétmúlt, az életet élvezni nem tudó heteroszexuálisok.
És így szép lassan önmagát emészti fel az emberiség...
Eddig bírtam szó nélkül :D
A homoszexuálisok kollektívan nem viszik az utcára a szexualitásukat. Azok mi vagyunk, heterók.
A többség nem fogdozza randomra az embereket. Engem fogdozott vagy akart nem egy HETERO pasi is...
A melegfelvonulás egyben egy karnevál is, ahol igen, beöltöznek az emberek (ezt az ellenzők miatt korlátozzák a rendezők). Mi heterók egy egyetemi karneválon cifrábban néztünk ki mint ők (mi szociális munkás hallgatók pl. pin up girl-öknek öltöztünk be). Elfoglaltuk a főteret, táncoltunk, ittunk, mégsem kellett rendőrkordon mögé húzódnunk pedig kirívóbbak voltunk, mint a melegfelvonulás.
Szóval nem a MELEGEK öltöznek kirívó ruhákba egy karneválhangulatú felvonuláson, hanem az EMBEREK.
És oda nem a szexet viszik ki. A homoszexualitás sok elképzeléssel szemben nem a puszta szexet jelenti. Azok az emberek ugyanúgy párkapcsolatra vágynak és családra mint bárki más. A saját nemükhöz nem csak sexuálisan, hanem érzelmileg is vonzódnak. Ebben nem különböznek tőlünk.
A melegfelvonulás a jogokért van, azokért a jogokért, ami mindenkit megillet.
Az állatvilágban számos esetben lehet felfedezni homoszexualitást. Nekem pl. volt egy leszbikus tengerimalacom. Pároztatni akartuk, de mindenáron a lányokra akart rámászni.
De sok tanulmány is készült erről a jelenségről.
Vagyis ezzel megbukott az az állítás, hogy a homoszexualitás nem természetes.
Az a legnagyobb ostobaság, hogy a meleg párok léte befolyásolja a gyermekek szexuális irányultságát. Akkor nem lenne heteró környezetben felnövő gyermekből, aki életében nem találkozott meleggel, szintén meleg.
Nekem kicsi koromban csak lány barbi babáim voltak, és amikor abba a korba értem, hogy a babáim párkapcsolatba bonyolódtak egymással, akkor bizony az egyik barbit ki kellett neveznem fiúnak. Két lány barbi csókolózott, szerelmesek voltak, ilyesmi. Sokat játszottam így a babákkal, mert nem volt fiúm. Mégsem lettem leszbikus.
A szocializációnak kevés (talán semmi- persze ezt nem tudják bizonyítani) köze van a szexuális irányultság kialakulásához.
Huh azt hiszem ennyi:) amúgy nagyon köszönöm mind két tábor válaszait! Bár olykor kezdett kinyílni a bicska a zsebemben :D de nem tehet senki arról, hogy milyen neveltetést és értékeket kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!