Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De.
Ha belegondolok, hogy odamegy az anyakönyvvezető elé két fazon vagy két csaj, attól még én is odamehetek a barátnőmmel, nem vesznek el tőlem semmit.
Sokan idekeverik az egyházi dumát, mer' hogy hát a kereszténység elítéli. Ööö, én sem vagyok keresztény. Van polgári házasság és opcionális, hogy valakinek egyházi esküvői szertartása van, nem? Világ és vallás két külön dolog.
Nekem csak polgári házasságom lesz. Nekik is. Hát, legyen. Engem konkrétan nem zavar, nem is igazán érdekel.
osztom a #10 velemenyet
hazassag utan majd gyerekeket akarnak, ami ismet 1 megoszto tema
Nem járok hányingert keltő ruhákban, mi több, pénzem sincs divatosan öltözködni. Kikérem magamnak.
Azt hiszed te vagy a természetes, mert neked van az általad vészjelzőnek nevezett fóbiád? Áhh... röhejes vagy.
És nem, egyáltalán nincs hirdetve a homoszexualitás, és nem is visszük ki az utcára, az ilyen korlátolt emberek miatt, mint te. Ha minden meleg és a párja egyik napról a másikra felvállalná magát, akkor azt hiszem te sírva bújnál el egy kuka mögé, hogy jajj itt is egy meleg, jajj ott is. Nem is gondolnád, kik azok... lehet az általad leginkább kedveld személy, csak nem mondja el, mert fél tőled...
Fogalmad sincs az egészről, nem a te életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!